Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Furnizorii de servicii medicale in sistemul de drept romanesc

ISBN/ISSN: 973191115-4
38,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Lucrarea de fata trateaza din perspectiva juridica sfera furnizorilor de servicii medicale astfel cum sunt perceputi in cadrul reformei legislative din domeniul sanatatii.
   Aceasta este un instrument de lucru unic din punct de vedere editorial si deosebit de util deopotriva pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul juridic, medical-sanitar, dar si in domeniul administratiei publice.
   Astfel, lucrarea analizeaza, printre altele, bazele constitutionale si legale ale serviciului public de sanatate in Romania, subiectele de drept implicate in prestarea serviciilor medicale, principiul accesului liber pe piata serviciilor medicale, libera concurenta si transparenta in furnizarea acestor servicii, pozitia dominanta a spitalelor publice.
   De asemenea, volumul de fata reprezinta totodata o reflectie in ceea ce priveste criza majora pe care o traverseaza sistemul sanitar romanesc, fiind prezentate prioritatile si solutiile de rezolvare a inconvenientelor intampinate de subiectele acestui sistem.
Detalii tehnice
Data aparitiei14 mai 2008
Numar pagini160
Tip copertaCarte cartonata