Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Fise de procedura civila. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-673-593-3
Pret de coperta: 65,00 RON
58,50 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Elaborarea celei de-a doua editii a Fiselor de procedura civila a fost determinata de modificarile aduse Codului de procedura civila in special prin Legea nr. 138/2014, Decizia Curtii Constitutionale nr. 462/2014 si Decizia Curtii Constitutionale nr. 558/2014. De asemenea, noua editie este imbunatatita in ceea ce priveste prezentarea grafica si a fost completata cu noi tabele sinoptice, care permit o privire simultana si comparativa a unor concepte fundamentale.

Cele 70 de fise sunt structurate astfel incat sa faciliteze invatarea si recapitularea materiei dense a dreptului procesual civil, intr-un timp optim. Informatiile sunt concise si clare, excluzand comentariile doctrinare si comparatiile cu vechea legislatie, care pot ingreuna procesul de memorare si redare coerenta a continuturilor. Asadar, lucrarea permite celor care studiaza si practica dreptul sa foloseasca metode eficiente de insusire a cunostintelor, facand economie de resurse fizice si intelectuale.

Lucrarea Fise de procedura civila. Editia a 2-a, revizuita si completata este utila si practicienilor care doresc sa aiba o vedere concisa si completa a institutiilor procesual civile conform noii legislatii in materie.

Detalii tehnice
Data Aparitiei01 apr. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini450
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Teste grila pentru concursuri si examene ed.6

Teste grila pentru concursuri si examene ed.6

licenta, admiterea in magistratura, promovare in functii de executie, admitere si definitivat in avocatura
81,90 RON 73,69 RON