Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Fise de procedura civila. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-673-593-3
65,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Elaborarea celei de-a doua editii a Fiselor de procedura civila a fost determinata de modificarile aduse Codului de procedura civila in special prin Legea nr. 138/2014, Decizia Curtii Constitutionale nr. 462/2014 si Decizia Curtii Constitutionale nr. 558/2014. De asemenea, noua editie este imbunatatita in ceea ce priveste prezentarea grafica si a fost completata cu noi tabele sinoptice, care permit o privire simultana si comparativa a unor concepte fundamentale.

Cele 70 de fise sunt structurate astfel incat sa faciliteze invatarea si recapitularea materiei dense a dreptului procesual civil, intr-un timp optim. Informatiile sunt concise si clare, excluzand comentariile doctrinare si comparatiile cu vechea legislatie, care pot ingreuna procesul de memorare si redare coerenta a continuturilor. Asadar, lucrarea permite celor care studiaza si practica dreptul sa foloseasca metode eficiente de insusire a cunostintelor, facand economie de resurse fizice si intelectuale.

Lucrarea Fise de procedura civila. Editia a 2-a, revizuita si completata este utila si practicienilor care doresc sa aiba o vedere concisa si completa a institutiilor procesual civile conform noii legislatii in materie.

Detalii tehnice
Data aparitiei01 apr. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini450
Tip copertaCarte brosata