Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept comercial. Profesionistii-comercianti

ISBN/ISSN: 978-606-18-0153-4
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 59,90 RON
59,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea a fost elaborata intr-un moment istoric deosebit de dificil pentru „soarta” dreptului comercial, in conditiile unificarii dreptului privat. Cu toate acestea, fara a ignora in totalitate disputele doctrinare privind autonomia dreptului comercial, in conditiile legislative actuale, consideram ca este necesara o analiza detaliata cu valente teoretice si practice a regimului juridic si, in special, a statutului juridic a unei categorii importante de profesionisti, respectiv a profesionistilor-comercianti.

Unificarea dreptului privat prin „absorbtia” dreptului comercial de catre dreptul civil nu a adus modificari substantiale continutului legislatiei speciale care reglementeaza categoria profesionistilor-comercianti.
In aceste conditii, lucrarea analizeaza legislatia aplicabila profesionistilor-comercianti, doctrina si jurisprudenta, in corelatie cu dispozitiile Noului Cod civil si chiar ale Noului Cod de procedura civila.

Lucrarea este destinata tuturor celor care studiaza si aprofundeaza problematica profesionistilor-comercianti, fie ca acestia sunt studenti, auditori de justitie, fie masteranzi, doctoranzi, in general, teoreticieni si practicieni.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 mar. 2013
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini328
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Smaranda Angheni