Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-673-634-3
39,00 lei
35,10 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Noua editie a Testelor-grila este imbunatatita, in primul rand, prin colaborarea celor doua autoare, care exercita profesii juridice diferite (judecator, avocat), dar care au – in egala masura – si experienta didactica in materia dreptului procesual civil. In al doilea rand, lucrarea este completata cu noi grile si cu teste recapitulative, avand grade diferite de dificultate, intocmite prin folosirea unor tehnici variate, iar unele raspunsuri contin explicatii necesare intelegerii corecte a materiei si a regulilor de solutionare a testelor.

De asemenea, elaborarea acestei a doua editii a fost determinata de modificarile aduse Codului de procedura civila prin Legea nr. 138/2014, Decizia Curtii Constitutionale nr. 462/2014, Decizia Curtii Constitutionale nr. 558/2014.

Testele-grila si-au demonstrat utilitatea si eficienta atat in procesul de invatamant juridic, cat si in cadrul examenelor si concursurilor care au drept scop selectarea candidatilor ce vor sa imbratiseze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: posibilitatea verificarii intr-un timp scurt a unei arii vaste din tematica de examen, rapiditatea si usurinta corectarii, obiectivitatea evaluarii si acuratetea rezultatelor afisate etc.

Lucrarea de fata se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de drept care vor sa-si verifice cunostintele de drept procesual civil in vederea sustinerii examenelor din timpul facultatii si a concursurilor pentru exercitarea profesiilor juridice (magistratura, avocatura etc.).

Detalii tehnice
Data Aparitiei 07 iul. 2015
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 230
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Teste grila pentru concursuri si examene

Teste grila pentru concursuri si examene

licenta, admiterea in magistratura, promovare in functii de executie, admitere si definitivat in avocatura
81,88 lei 73,69 lei

Teste-grila de drept procesual civil

Cu explicatii ale variantelor de raspuns. Examen de licenta, admitere in profesie, definitivat sau promovare
47,20 lei 42,48 lei