Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Explicatiile noului Cod penal. Vol. IV. Art. 257-366

ISBN/ISSN: 978-606-673-341-0
Pret de coperta: 129,00 RON
129,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cele cinci volume Explicatiile noului Cod penal, elaborate sub indrumarea Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane, cu colaborarea unor distinsi oameni de stiinta si practicieni, raspund, fireste, nevoilor de cunoastere, aprofundare si intelegere corecta a dispozitiilor din noul Cod penal.

In cuprinsul acestor volume este expus pe larg continutul noilor dispozitii, cu ample referiri la doctrina penala si la practica judiciara in materie. Autorii valorifica in mod competent si documentat gandirea si practica penala din trecutul tarii noastre si, totodata, intrevad caile de perfectionare a legii penale in raport cu dezvoltarea economica, sociala si politica a tarii.

De mare interes sunt si observatiile critice ale autorilor asupra noilor dispozitii penale, precum si sugestiile lor in ceea ce priveste imbunatatirea continutului si a formei de exprimare a acestora. Reflectiile profunde si documentate ale autorilor asupra noilor prevederi penale sunt de natura sa orienteze corespunzator organele care le vor pune in practica, asigurand intelegerea si aplicarea lor unitara.

Publicarea volumelor Explicatiile noului Cod penal va constitui o contributie notabila si la imbunatatirea calitatii activitatii didactice, la intelegerea superioara a institutiilor penale si a mecanismului lor de aplicare.

Colectivul de autori: Versavia Brutaru, Stefan Danes, Constantin Duvac, Ioan Griga, Ion Ifrim, Gheorghe Ivan, Constantin Mitrache, Gavril Paraschiv, Ilie Pascu, Ion Rusu, Iancu Tanasescu, Ioana Vasiu.

Detalii tehnice
Data aparitiei03 feb. 2016
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini896
Tip copertaCarte cartonata
DE ACELASI AUTOR - George Antoniu
Indisponibila
Tratat de drept penal Volumul I. Introducere in dreptul penal. Aplicarea legii penale George Antoniu

Tratat de drept penal

Volumul I. Introducere in dreptul penal. Aplicarea legii penale
79,00 RON 79,00 RON