Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul familiei. Conform noului Cod Civil. Editia a 3-a

ISBN/ISSN: 978-606-673-703-6
Pret de coperta: 75,00 RON
75,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prof. univ. dr. Teodor Bodoasca detine o ,,carte de vizita stiintifica” impresionanta, materializata in numeroase lucrari stiintifice publicate in edituri si reviste de prestigiu stiintific recunoscut.

Prestatia stiintifica a autorului se detaseaza prin numeroasele aspecte de originalitate si creativitate, prin stilul si limbajul academic, sobru si convingator, dar, mai ales, printr-un evident apetit spre analiza critica a temelor abordate.

Prin numeroasele propuneri de lege ferenda, fundamentate in lucrarile stiintifice publicate de prof. univ. dr. Teodor Bodoasca si preluate de ,,legiuitor”, acesta a contribuit semnificativ la perfectionarea reglementarilor legale din domeniul ,,Dreptului familiei”, precum cele care privesc ,,interzicerea casatoriei intre persoane de acelasi sex”, ,,egalitatea in fata legii a barbatului si femeii la incheierea casatoriei”, ,,liberalizarea divortului si a raporturilor patrimoniale dintre soti”.

Cartea ,,Dreptul familiei” incorporeaza stradaniile stiintifice ale autorului din ultimii cincisprezece ani, constituindu-se intr-un ,,reper stiintific important” pentru cei care abordeaza aspecte teoretice si practice ale raporturilor juridice de familie in sistemul de drept roman.

Prin continut, lucrarea „Dreptul familiei, editia a 3-a” se adreseaza, mai ales, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, fiind, in acelasi timp, un ,,util instrument de lucru” pentru teoreticienii si practicienii dreptului.

Detalii tehnice
Data aparitiei13 nov. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini668
Tip copertaCarte brosata
Editiea 3-a
DE ACELASI AUTOR - Teodor Bodoasca
Indisponibila
Tratat de drept procesual civil. Vol. II. Editia a 2-a - Les, Jugastru

Tratat de drept procesual civil. Vol. II. Editia a 2-a

Caile de atac. Dispozitii privind asigurarea unei practici judiciare unitare. Procedurile speciale. Executarea silita. Procesul civil international
199,00 RON
Indisponibila
Studii de dreptul familiei - Bodoasca