Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul afacerilor. Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul

Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul
ISBN/ISSN: 978-606-678-890-8
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 35,00 RON
31,50 RON
Disponibilitate: IN STOC

In peisajul juridic romanesc creionat de intrarea in vigoare a noului Cod civil si a noului Cod de procedura civila, disciplina „Dreptul afacerilor” a dobandit un alt contur si, am indrazni sa spunem, o noua dimensiune.

Cartea este structurata in jurul a doua mari teme. In prima parte sunt abordate aspecte ce tin de teoria generala a dreptului, iar in a doua parte sunt tratate principalele institutii ce apartin teoriei generale a contractului, totul cu evidentierea aspectelor specifice mediului de afaceri.

Cursul a fost gandit ca un instrument menit, in principal, sa initieze in studiul dreptului afacerilor. Prin urmare, in cuprinsul sau sunt expuse, intr-o maniera sintetica si accesibila, informatiile necesare intelegerii notiunilor de drept ce constituie baza pentru desfasurarea afacerilor.

Lucrarea este destinata in principal studentilor care parcurg disciplina „Dreptul afacerilor”, dar si celor ce urmeaza un program de master in dreptul afacerilor. Ea este utila si specialistilor din diverse domenii, teoreticieni sau practicieni – juristi, economisti, practicieni in insolventa, mediatori etc. –, care prin activitatea lor profesionala au legatura cu mediul de afaceri. Si, nu in ultimul rand, cartea poate fi consultata si de catre persoanele direct implicate in afaceri si care ar dori sa dobandeasca o minima cultura juridica in acest domeniu, altfel spus de oamenii de afaceri.

Detalii tehnice
Data Aparitiei16 ian. 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini256
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Maria Dumitru

Dreptul afacerilor. Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul

Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul
35,00 RON 31,50 RON
Indisponibila
Imagine Regimul juridic al dobanzii legale