Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul afacerilor

Raportul juridic de drept al afacerilor. Contractul
ISBN/ISSN: 978-606-678-890-8
Editura: Hamangiu
35,00 lei
31,50 lei
Disponibilitate: In stoc

In peisajul juridic romanesc creionat de intrarea in vigoare a noului Cod civil si a noului Cod de procedura civila, disciplina „Dreptul afacerilor” a dobandit un alt contur si, am indrazni sa spunem, o noua dimensiune.

Cartea este structurata in jurul a doua mari teme. In prima parte sunt abordate aspecte ce tin de teoria generala a dreptului, iar in a doua parte sunt tratate principalele institutii ce apartin teoriei generale a contractului, totul cu evidentierea aspectelor specifice mediului de afaceri.

Cursul a fost gandit ca un instrument menit, in principal, sa initieze in studiul dreptului afacerilor. Prin urmare, in cuprinsul sau sunt expuse, intr-o maniera sintetica si accesibila, informatiile necesare intelegerii notiunilor de drept ce constituie baza pentru desfasurarea afacerilor.

Lucrarea este destinata in principal studentilor care parcurg disciplina „Dreptul afacerilor”, dar si celor ce urmeaza un program de master in dreptul afacerilor. Ea este utila si specialistilor din diverse domenii, teoreticieni sau practicieni – juristi, economisti, practicieni in insolventa, mediatori etc. –, care prin activitatea lor profesionala au legatura cu mediul de afaceri. Si, nu in ultimul rand, cartea poate fi consultata si de catre persoanele direct implicate in afaceri si care ar dori sa dobandeasca o minima cultura juridica in acest domeniu, altfel spus de oamenii de afaceri.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 16 ian. 2014
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 256
Format Carte brosata