Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual penal. Vol. II

conform Noului Cod de procedura penala
ISBN/ISSN: 978-606-673-852-1
30,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Drept procesual penal. Volumul II se adreseaza, in egala masura, studentilor care urmeaza programele de studii universitare de licenta de la specializarile Drept si Ordine si siguranta publica din cadrul Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative, Facultatii de Politie, Facultatii de Politie de Frontiera si Facultatii de Jandarmi din Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, precum si studentilor altor facultati de stiinte juridice.

Structurat in conformitate cu prevederile Partii speciale a actualului Cod de procedura penala, acest curs, fiind o continuare a volumului I publicat in 2015, analizeaza modul de desfasurare a fiecarei faze a procesului penal potrivit procedurii obisnuite (urmarirea penala, camera preliminara, judecata, punerea in executare a hotararilor judecatoresti definitive), precum si procedurile speciale reglementate in actualul Cod de procedura penala.

De asemenea, lucrarea face referire si la aspecte de practica judiciara (decizii ale Curtii Constitutionale, decizii ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind solutionarea unor recursuri in interesul legii sau pronuntarea de hotarari prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept etc.), fiind elaborata prin luarea in considerare a celor mai recente modificari si completari aduse actualului Cod de procedura penala (prin Legea nr. 75/2016).

Detalii tehnice
Data aparitiei25 mai 2016
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini230
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Drept procesual penal. Vol. I

Drept procesual penal. Vol. I

conform Noului Cod de procedura penala
40,00 RON 40,00 RON
Indisponibila
Tratat de drept succesoral. Vol. II. Mostenirea testamentara. Conform noului Cod civil
DE ACELASI AUTOR - Anca-Lelia Lorincz