Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil. Partea speciala. Caiet de seminar. Editia a 5-a

ISBN/ISSN: 978-606-18-1048-2
Editura: C.H. Beck
39,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Caietul de seminar este corespunzator manualului de Drept procesual civil. Partea speciala. Tematica seminarelor urmareste sa detalieze titlurile din curs si sa exemplifice cu aplicatii practice si teste grila, notiunile teoretice prezentate la curs.

Aceasta editie cuprinde numeroase spete si grile noi, actualizari inspirate, in primul rand, de jurisprudenta recenta in materie, autorii urmarind ca explicatiile privind interpretarea dispozitiilor noului Cod de procedura civila sa-si gaseasca reflectarea in realitatea concreta. Lucrarea este destinata in primul rand studentilor facultatilor de drept, dar si juristilor care urmaresc sa fie la zi cu orientarile practicii judiciare.
Intentia autorilor este de a oferi un instrument util, pentru ca cititorii sa aiba o imagine completa asupra notiunilor prezentate, prin corelarea manualului cu caietul de seminar.

Pentru o analiza completa a problematicii in domeniul partii speciale a procedurii civile recomandam consultarea impreuna cu Drept procesual civil. Partea speciala. Editia a 11-a.

Din cuprinsul lucrarii Drept procesual civil. Partea speciala. Caiet de seminar. Editia a 5-a
o    13 seminare ce detaliaza titlurile cursului de Drept procesual civil. Partea speciala
o    prezentare din tripla perspectiva: tematica – spete – teste grila
o    70 aplicatii practice
o    415 teste grila

Puncte forte
o    conform noului Cod de procedura civila
o    exemplificarea notiunilor teoretice prin aplicatii practice si teste grila
o    instrument util de lucru pentru toti studentii facultatilor de drept
o    realizat conform orientarilor practicii judiciare

Despre autori
Claudia ROSU este doctor in drept, profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Este lector I.N.P.P.A. la disciplina Drept procesual civil (din 2008), avocat in Baroul Timis (din 1992), avand peste 56 participari la sesiuni de comunicari stiintifice. Este autoare si coautoare a 36 de carti si a 138 de articole.
Alin SPERIUSI-VLAD este doctor in drept, lector universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, profesor invitat la Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (IRJS – DreDIS), avocat in Baroul Timis, avand peste 53 de participari la sesiuni de comunicari stiitifice. Este autor si coautor a 17 carti si a 62 de studii si articole publicate in tara si strainatate.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 ian. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini276
Tip coperta130x200 mm, Carte brosata
Editiea 5-a