Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Livia Theodora Simona Mihailescu-Pene

Doamna Simona L. Th. Mihailescu-Pene, este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti, promotia anului 1999.

Incepand cu luna decembrie 1999, a fost incadrata la Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice din Bucuresti, la catedra de Drept Public. De-a lungul carierei: a participat la conferinte nationale si internationale; a elaborat si publicat articole in reviste de specialitate; a colaborat la indrumarea unor lucrari de licenta la disciplina drept constitutional (perioada 2007-2009); a colaborat la Grant-ul cu tema "Premise si dimensiuni ale unui Cod al Mediului in Romania" (perioada 2007-2008) alaturi de prof. univ. dr. Lucian Stangu, lect. univ. drd. Gabriel Manu si asist. univ. Victor Marchuson (responsabil tema: prof. univ. dr. Mircea Dutu-Buzura; finantator: Academia Romana; beneficiar: Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor).

In anul 2000 a fost admisa in Baroul Bucuresti.

In completarea activitatii universitare si de cercetare stiintifica, autoarea are o vasta experienta si in domeniul mass-mediei, ca realizator si prezentator al unor emisiuni de radio si televiziune in domeniile: social, juridic, monden, cultural (Radio Contact:1992-1996; Radio Activ F.M. si Tele 7abc: 1996-2001; TVR International: 2001-2007).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina