Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal roman. Partea speciala. Volumul II - Titlul II si Titlul III

ISBN/ISSN: 978-606-39-0892-7
85,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

In prezenta lucrare se continua examinarea infractiunilor prevazute in Codul penal roman in Titlurile II si III, respectiv a infractiunilor contra patrimoniului si a celor privind autoritatea si frontiera de stat.

In cadrul examinarii au fost avute in vedere in primul rand noile modificari si completari ale legii penale operate prin Legea nr. 207/2021, prin care a fost modificat si completat cu o noua infractiune Capitolul IV din Titlul II, fraude comise prin sisteme informatice si mijloace de plata electronice, Legea nr. 146/2021, prin care a fost completat continutul infractiunii de distrugere cu o noua modalitate de comitere, precum si Legea nr. 274/2020, prin care a fost modificat continutul art. 231 C. pen.

Am insistat in examinarea profunda a infractiunilor care fac parte din grupul celor care prezinta o rata crescuta a criminalitatii la nivel national, cum sunt: furtul, talharia, inselaciunea, distrugerea etc.

Pentru fiecare infractiune, s-a avut in vedere trimiterea la practica judiciara recenta a instantelor de judecata din Romania, iar acolo unde a fost cazul, la practica judiciara mai veche.

Detalii tehnice
Data aparitiei02 nov. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini532
Format170x240 mm
Tip copertaCarte brosata