Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Bogdan Birzu

Studii: A absolvit Facultatea de Drept (2007) din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, cursurile de masterat in „Stiinte Penale” din cadrul Facultatii de Drept a Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti (2009). De asemenea, a absolvit si Modulele I si II Psihopedagogice din cadrul Facultatii de Stiintele Educatiei a Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” (2014). In anul 2015 a absolvit cursurile Scolii Doctorale din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, obtinand titlul de Doctor in Drept.

Activitate: Activeaza din anul 2015 ca si cadru didactic asociat in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti. Este membru al Societatii de Stiinte Juridice si Administrative (ADJURIS).

Publicatii: Este autor al unei monografii in domeniul dreptului penal si a peste 30 de articole, studii, comentarii publicate in volume si reviste romanesti si straine. Infractiuni privind domeniul financiar-bancar, Ed. Hamangiu 2018.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina