Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Reseteaza parola

Drept penal. Partea speciala I

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului
ISBN/ISSN: 978-606-673-980-1
Pret de coperta: 38,00 RON
34,20 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Lucrarea supune analizei infractiunile incluse in Titlul I („Infractiuni contra persoanei”) si Titlul II („Infractiuni contra patrimoniului”) din Partea speciala a Codului penal, continand explicatii pe marginea textelor acestuia si care sunt insotite de trimiteri la alte opinii exprimate in literatura de specialitate, de numeroase exemple din practica judiciara si nu in ultimul rand de aspectele care au generat controverse doctrinare.

La elaborarea lucrarii au fost avute in vedere ultimele modificari aduse Codului penal prin O.U.G. nr. 18/2016, publicata in M. Of. nr. 389 din 23 mai 2016.

Prezenta lucrare a fost conceputa cu scopul de a constitui un sprijin pentru insusirea normelor penale speciale cuprinse in Codul penal precum si pentru formarea deprinderilor necesare in vederea aplicarii normelor juridice penale la situatii concrete prin identificarea in situatiile de fapt a elementelor si cerintelor prevazute in continutul normelor de incriminare.

In consecinta, lucrarea se poate constitui intr-un instrument accesibil si util pentru studentii de la facultatile de drept, cursuri de zi si frecventa redusa, masteranzilor (care se pregatesc pentru examenul de licenta sau concursurile de admitere in profesie), dar si pentru orice teoretician sau orice practician pentru a se informa sau documenta in domeniul dreptului penal – partea speciala.

Detalii tehnice
Data Aparitiei26 ian. 2017
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar Pagini240
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR

Drept penal. Partea speciala II

Infractiuni contra infaptuirii justitiei; Infractiuni de coruptie si de serviciu; Infractiuni de fals
38,00 RON 34,20 RON

Drept penal. Partea speciala I

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului
38,00 RON 34,20 RON