Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala I

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului
ISBN/ISSN: 978-606-673-980-1
38,00 lei
34,20 lei
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea supune analizei infractiunile incluse in Titlul I („Infractiuni contra persoanei”) si Titlul II („Infractiuni contra patrimoniului”) din Partea speciala a Codului penal, continand explicatii pe marginea textelor acestuia si care sunt insotite de trimiteri la alte opinii exprimate in literatura de specialitate, de numeroase exemple din practica judiciara si nu in ultimul rand de aspectele care au generat controverse doctrinare.

La elaborarea lucrarii au fost avute in vedere ultimele modificari aduse Codului penal prin O.U.G. nr. 18/2016, publicata in M. Of. nr. 389 din 23 mai 2016.

Prezenta lucrare a fost conceputa cu scopul de a constitui un sprijin pentru insusirea normelor penale speciale cuprinse in Codul penal precum si pentru formarea deprinderilor necesare in vederea aplicarii normelor juridice penale la situatii concrete prin identificarea in situatiile de fapt a elementelor si cerintelor prevazute in continutul normelor de incriminare.

In consecinta, lucrarea se poate constitui intr-un instrument accesibil si util pentru studentii de la facultatile de drept, cursuri de zi si frecventa redusa, masteranzilor (care se pregatesc pentru examenul de licenta sau concursurile de admitere in profesie), dar si pentru orice teoretician sau orice practician pentru a se informa sau documenta in domeniul dreptului penal – partea speciala.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 26 ian. 2017
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 240
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Dreptul societatilor in Romania - Sandru
Indisponibila
Dreptul contractelor civile_Liviu Stanciulescu

Dreptul contractelor civile

Doctrina si jurisprudenta
80,00 lei 72,00 lei

Drept penal. Partea speciala

Volumul I Infractiuni contra persoanei si a patrimoniului
59,00 lei 53,10 lei
De acelasi Autor

Drept penal. Partea speciala II

Infractiuni contra infaptuirii justitiei; Infractiuni de coruptie si de serviciu; Infractiuni de fals
38,00 lei 34,20 lei
Din aceeasi Categorie