Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea generala. Editia a 5-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0144-7
60,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea reprezinta o revizuire, completare sau explicare mai ampla a abordarilor teoretice anterioare, avand in vedere evolutia legala, doctrinara si jurisprudentiala in materie.

Au fost evidentiate, explicate si interpretate deciziile de admitere in materie penala ale Curtii Constitutionale, precum si dispozitiile Codului penal roman in vigoare, cu toate modificarile survenite pana in luna septembrie 2017.

Aceasta noua editie actualizeaza jurisprudenta creata de la editia anterioara si pana in prezent, fiind avute in vedere deciziile pronuntate in recursurile in interesul legii, hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materia penala, deciziile relevante ale instantei supreme, precum si alte hotarari ale instantelor penale din Romania, fiind evidentiate si reglementarile adoptate la nivelul Uniunii Europene, transpuse in legislatia penala romana.

Asadar, lucrarea este destinata, in principal, studentilor in drept, dar si practicienilor si teoreticienilor din domeniul dreptului, deoarece contine suficiente elemente teoretice si referinte bibliografice necesare perfectionarii cunostintelor in domeniu.

Detalii tehnice
Data aparitiei10 nov. 2017
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini364
Editiea 5-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul civil si Legea de punere in aplicare_ Actualizat 6 ianuarie 2017

Codul civil si LPA, act. 06.01.2017 ed.15

corespondenta cu reglementarile anterioare, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa si index alfabetic
27,00 RON