Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept administrativ. Editia a 11-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0385-4
Pret de coperta: 100,00 RON
100,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Verginia Vedinas este profesor universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, institutie unde s-a format sub „bagheta” magica a regretatului profesor Antonie Iorgovan. Ca si mentorul sau, a urmat si drumul vietii publice alaturi de cel al vietii academice, indeplinind importante functii in sfera puterii legiuitoare (senator in legislatura 2004-2008), executive (presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si primul director general adjunct al Institutului National de Administratie in perioada 2001-2003) si ca membru al Curtii de Conturi a Romaniei in mandatul 2008-2017. A scris peste 45 de lucrari cu caracter monografic, cursuri universitare, legislatie comentata, tratatul de drept administrativ, ca unic autor sau in coautorat, peste 180 de studii si articole, fiind o prezenta continua in literatura de specialitate din Romania si la evenimentele stiintifice cu caracter juridic.

Fiecare noua editie a cursului de drept administrativ constituie o completare si o actualizare a celor precedente cu ideile prezentate in doctrina de specialitate aparuta intre timp, in jurisprudenta instantelor judecatoresti si a Curtii Constitutionale, in legislatie si in viata publica, in ansamblul sau.

Detalii tehnice
Data aparitiei01 feb. 2019
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini648
Editiea 11-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Verginia Vedinas
Indisponibila
Drept public. Vademecum - Verginia Vedinas, Camelia Daciana Stoian

Drept public. Vademecum

pentru studentii programelor de licenta din domeniile: administrarea afacerilor, economie, finante, contabilitate si management
60,00 RON