Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dictionar de dreptul familiei

Cu termenii si expresiile juridice traduse in franceza, italiana si spaniola
ISBN/ISSN: 978-973-127-818-6
35,00 lei
31,50 lei
Disponibilitate: In stoc

Nascuta din dorinta de aprofundare a notiunilor juridice, din diferite domenii ale dreptului, lucrarea Dictionar de dreptul familiei constituie un instrument util tuturor celor care opereaza cu diferitele institutii ale dreptului si nu numai.

Pe langa faptul ca autorul prezinta detaliat semnificatia diferitilor termeni juridici, a diferitelor concepte sau actiuni intalnite in diversele ramuri ale dreptului, cartea are meritul de a reda si versiunea acestora in 3 limbi de circulatie internationala si anume: franceza, italiana si spaniola.

Ca atare, lucrarea Dictionar de dreptul familiei poate constitui un punct de referinta si pentru traducatorii autorizati in efectuarea de traduceri de factura juridica, permitand cunoasterea si intelegerea diferitilor termeni juridici.

Pentru o mai usoara identificare, autorul face trimitere la textele actelor normative ce reglementeaza notiunea juridica sau institutia explicitata.

Fiind o lucrarea prin care se urmareste detalierea celor mai relevanti termeni cu care opereaza dreptul, a diferitelor institutii ale dreptului, cartea se abate de la tiparul clasic al dictionarului.

Caracterul clar, concis al redactarii, continutul lucrarii, bogat in explicatii, completat cu traducerea in 3 limbi a termenilor, recomanda cartea ca fiind un instrument esential, util, care trebuie sa se regaseasca in biblioteca fiecaruia.

dr. Gabriela Cristina FRENTIU
vicepresedinte Tribunalul Bistrita-Nasaud

Detalii tehnice
Data Aparitiei 25 mai. 2012
Categorie generala Dictionare
Numar Pagini 400
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Incuviintarea executarii silite

Practica judiciara
24,08 lei 21,67 lei

Dreptul familiei si actele de stare civila

conform Noului Cod civil
47,20 lei 42,48 lei