Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Curierul Fiscal Nr. 3/2017

ISBN/ISSN: 1841-7779
Editura: C.H. Beck
32,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Inceputul de an a venit nu doar cu o serie de modificari legislative in domeniul fiscalitatii, dar si cu cel mai mare eveniment dedicat acestui domeniu la nivel national. TaxEu Forum a avut loc in 2-3 februarie 2017 si, cu aceasta ocazie, va prezentam numarul 3 al revistei Curierul Fiscal, al doilea volum (dintre cele doua) dedicat Conferintei. Veti regasi in acest numar prelegeri ale unora dintre speakeri, fie pentru a va reaminti lucrurile punctate si discutate de acestia, fie pentru a lua la cunostinta despre cele discutate in cadrul Conferintei, dar si despre ultimele noutati si dileme ale fiscalitatii.

TaxEU Forum este cel mai important eveniment national de taxe si fiscalitate organizat in  Bucuresti impreuna cu cele mai importante companii de consultanta fiscala din Romania.

Subiectele discutate arata cum evolutiile din mediul fiscal romanesc aduc un grad mai mare de coeziune cu reglementarile de la nivel european si care sunt principalele avantaje ale acestora pentru mediul de afaceri local.

In istoria evenimentului, acesta s-a bucurat de un real succes, reunind in  cadrul fiecarei editii peste 300 de participanti, precum reprezentanti ai companiilor de consultanta fiscala si legala, consultanti juridici, controlori financiari, specialisti in  taxe si impozite si reprezentanti ai Ministerului de Finante al Romaniei. Editiile au inclus atat sesiuni de conferinta, cat si seminarii aplicate, sustinute de importante companii din industria de profil.

Prima zi a evenimentului (2 februarie) a fost formata din 3 conferinte si o sesiune speciala de dezbateri si Q&A, in  care au fost dezbatute subiecte precum modificarile legislative cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2017, controlul fiscal pentru perioada urmatoare, noi prevederi legislative pentru TVA aplicabile in  2017.

In cadrul celei de-a doua zile (3 februarie), s-au desfasurat seminarii in  paralel sustinute de catre companii de consultanta, fiecare dintre acestea abordand teme de actualitate si provocari legislative si fiscale la care vor incerca sa ofere solutii eficiente. De asemenea, participantii au aflat, prin exemple practice si spete actuale, raspunsuri la problemele generate de legislatia in  vigoare si cum pot fi gestionate schimbarile din industrie.

La eveniment au participat specialisti din domeniu, dintre care: Dan Badin (Partener coordonator servicii fiscale si juridice, Deloitte Romania), Adrian Rus (Partener, Preturi de transfer, EY Romania), Gabriel Biris (Partner, Biris Goran), Angela Rosca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand Romania), Mihaela Mitroi (Partener, Lider Servicii de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania si Europa de Sud-Est), Dan Barascu (Tax Partner, BDO Romania), Mihaela Pohaci (Partener, PNSA TAX), Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania), Nadia Oanea (Executive Director, Grant Thornton Romania), Anca Grigorescu (Partner, bpv Grigorescu Stefanica).

Detalii tehnice
Data aparitiei29 mar. 2017
Categorie generalaPeriodice
Numar pagini48
Tip copertaRevista
Alti clienti au cumparat si