Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Culegere de practica judiciara in materie civila pe anul 2014

Tribunalul Hunedoara
Autor: Florin Radu
ISBN/ISSN: 978-606-673-639-8
29,00 lei
26,10 lei
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea elaborata de dl. av. Radu Florin are meritul de a evidentia orientarea practicii judiciare in materie civila si procesual-civila a instantelor de pe raza Tribunalului Hunedoara. Hotararile selectate prezinta aspecte de mare actualitate, cum sunt spetele din materia aplicarii in timp a legii civile, relatiile de familie, formularea cailor de atac, procedura ordonantei presedintiale si contestatia la executare silita.

Reunirea practicii judiciare din materie civila și procesual-civila intr-un singur volum reprezinta un instrument deosebit de util, atat pentru practicienii dreptului, cat si pentru studentii facultatilor de drept, fiind un adevarat indreptar pentru formularea si promovarea actiunilor civile.

Prezenta culegere de practica judiciara, aflata la prima editie, reprezinta dintru inceput o reusita, prin modul de selectare si prezentare a spetelor, astfel incat deschide drum catre editiile ulterioare.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 03 iul. 2015
Categorie generala Jurisprudenta
Numar Pagini 200
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
-40%
Indisponibila
Imagine Discriminarea in jurisprudenta C.E.D.O.

Ordonanta de plata in noul cod de procedura civila

practica judiciara comentata
33,72 lei 30,34 lei

Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea noilor Coduri penale. Editia a 3-a

deciziile Curtii Constitutionale, hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept, recursurile in interesul legii
75,00 lei 67,50 lei