Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Codul penal si Codul de procedura penala. Teste grila

ISBN/ISSN: 978-973-567-915-6
27,00 lei
24,30 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Codul penal si Codul de procedura penala. Teste grila este un instrument util in vederea verificarii cunostintelor teoretice de specialitate ale celor care sustin examenul de licenta, concursurile de admitere in magistratura sau avocatura, avand in vedere ca formele de examinare includ testarea in acest sistem.

Autorii, Aurel Ciobanu si Petrut Ciobanu, practicieni cu experienta, cadre didactice la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, lectori la Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, membri in comisiile de examen pentru primirea in profesia de avocat sau pentru definitivat in avocatura, au conceput teste-grila cu un grad de dificultate ridicat, relevante pentru genul de examinare mentionat. Lucrarea contine 1.195 de teste-grila – 520 din domeniul dreptului penal, elaborate de av. Petrut Ciobanu, si 675 din domeniul dreptului procesual penal, elaborate de av. Aurel Ciobanu, membru in Comisia de elaborare a proiectului legii de punere in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala.

La redactarea cartii s-a avut in vedere legislatia in vigoare la data de 1 august 2015.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 18 aug. 2015
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 288
Format Carte brosata
Editie a 2-a
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Editia a 5-a

Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Editia a 5-a

legile de punere in aplicare, corelatii cu vechile reglementari, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, hotarari C.E.D.O., index alfabetic
37,57 lei 33,81 lei
Indisponibila
Imagine Legislatia profesiei de avocat. Editia a 14-a
De acelasi Autor