Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Analiza instrumentala si metode de separare a speciilor chimice aplicate in domeniul farmaceutic

Baze teoretice si practice
ISBN/ISSN: 978-606-27-0557-2
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 75,00 RON
67,50 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cartea este destinata atat farmacistilor, cat si studentilor la farmacie si celor care doresc sa isi reactualizeze cunostintele in domeniu, avand caracter didactico-stiintific. Este de subliniat faptul ca lucrarea a fost conceputa prin prisma experientei practice farmaceutice personale  autoarei si in functie de dificultatile didactice pe care acesta le-a intalnit in experienta sa cu studentii. Autoarea a ales si prezentat exclusiv analizele de interes in domeniul farmaceutic, cu specificarea, pentru fiecare analiza in parte a domeniului de aplicabilitate si justificarea importantei fiecarui analit in parte in acest domeniu, prezentand, deasemenea, pentru aproape fiecare analiza chimica abordata in parte, prevederile celor trei farmacopei internationale in vigoare: Farmacopeea Europeana, Farmacopeea Statelor Unite si Farmacopeea Japoneza, un aspect deosebit de important, avand in vedere ca farmacopeile reprezinta ghidurile oficiale cu caracter normativ utilizate in practica farmaceutica, referitoare in special la analiza medicamentului.

Lucrarea beneficiaza de bibliografie de actualitate, un numar mare de figuri si scheme (140), in mare parte realizate de autoare.

Lucrarea este pertinenta, consistenta, avand multe contributii personale si este incadrata foarte bine in context farmaceutic. Cartea reprezinta un sprijin real pentru insusirea notiunilor fundamentale si aprofundarea analizei instrumentale.

Cartea este deosebit de utila pentru examenul de Licenta si concursul de Rezidentiat in Farmacie.

Detalii tehnice
Data aparitiei07 apr. 2016
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini364
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata