Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Analiza instrumentala si met. de separare a speciilor chimice. Baze teoretice

Baze teoretice
ISBN/ISSN: 978-606-27-0692-0
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 50,00 RON
45,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Acesta carte didactico-stiintifica reprezinta un real sprijin atat pentru studentii Facultatii de Farmacie, cat si pentru farmacistii care doresc sa isi reactualizeze cunostintele teoretice din practica de laborator si sa se prefectioneze in acest domeniu, venind in completarea primelor trei carti ale autoarei, care trateaza analiza chimica din punct de vedere practic.

In aceasta lucrare autoarea a prezentat informatiile intr-o maniera  logica si usor de urmarit si insusit, in stransa legatura indeosebi cu prevederile Farmacopeei Statelor Unite. Autoarea a structurat in asa fel lucrarea  incat sa le formez studentilor, viitori farmacisti, un tip analitic de gandire, astfel incat materia sa poata fi insusita logic si cu usurinta. Lucrarea contine un numar mare de figuri (112), in mare parte realizate de catre autoare. Bibiografia acestei carti este de actualitate, incluzand lucrari ale unor mari personalitati academice, articole stiintifice de actualitate, precum si ghiduri care reglementeaza analiza chimica.

Aceasta carte reprezinta un sprijin real pentru insusirea notiunilor teoretice fundamentale, precum si pentru aprofundarea analizei instrumentale.
Cartea este deosebit de utila pentru examenul de Licenta si concursul de Rezidentiat in Farmacie.

Detalii tehnice
Data aparitiei14 nov. 2016
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini365, 165x235 mm