Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila de farmacotoxicologie pentru licenta si rezidentiat in farmacie

ISBN/ISSN: 978-606-27-1129-0
Editura: Hamangiu
70,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Aceasta carte este prima carte ampla de teste grila de toxicologie din domeniul farmaceutic de pe piata, fiind scrisa din perspectiva unui farmacist, lector universitar, doctor in farmacie si se adreseaza studentilor care doresc sa se pregatesca pentru examenul de licenta in farmacie, dar si absolventilor Facultatii de Farmacie care doresc sa se pregateasca pentru examenul de rezidentiat.

Cartea a fost conceputa la standarde foarte inalte de calitate, cuprinzand diferite modele de grile pe diferite grade de dificultate, de la intrebari foarte usoare, la intrebari foarte dificile, in asa fel incat sa asigure o evaluare temeinica a cunostintelor de toxicologie si farmacologie.
Cartea de fata respecta in totalitate programa actuala a examenelor de licenta si rezidentiat in farmacie din domeniul toxicologie, fiind utila si pentru evaluarea cunostintelor de farmacologie din capitolele tratate. Intrebarile grila prezentate acopera practic toata materia capitolelor din programa analitica a examenului de licenta si a concursului de rezidentiat in farmacie. Cartea ofera o evaluare ampla si amanuntita a cunostintelor din domeniu, pentru fiecare xenobiotic/clasa de xenobiotice in parte, evaluarea realizandu-se de la aspecte care tin de structura chimica si analiza toxicologica, pana la toxicocinetica (cu accent pe schemele de biotransformare), toxicodinamie, simtomatologia intoxicatiilor si tratamentul acestora. Avand in vedere ca toxicologia are o importanta covarsitoare in domeniul farmaceutic, fiind disciplina care reuneste, in studiul sau, majoritatea disciplinelor farmaceutice, pe langa aspectele toxicologice pe care se pune accentul, sunt evaluate si bazele fiziologice, farmacologice si chimice, acolo unde este cazul, pentru o evaluare completa si aprofundata a cunostintelor insusite.

Aceasta carte ofera un sprijin real studentilor si absolventilor de farmacie in evaluarea notiunilor de toxicologie si farmacologie, precum si in aprofundarea acestora, in vederea dezvoltarii competentelor si atingerii performantelor dorite pentru obtinerea unor rezultate excelente la examenul de licenta si la concursul de rezidentiat.

Detalii tehnice
Data aparitiei06 iul. 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini808, 165x235 mm
Tip copertaCarte brosata