Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Toxicologia xenobioticelor medicamentoase naturale heterociclice, a stupefiantelor nemedicamentoase si a toxinelor. Baze teoretice

ISBN/ISSN: 978-606-27-0987-7
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 50,00 RON
45,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Cartea intitulata “Toxicologia xenobioticelor medicamentoase naturale heterociclice, a stupefiantelor nemedicamentoase si a toxinelor. Baze teoretice” se axeaza pe prezentarea din punct de vedere farmaco-toxicologic a celor mai importante xenobiotice naturale utilizate in terapeutica, dar si a celor nemedicamentoase si a toxinelor, relevante in context farmaceutic.

Aceste xenobiotice sunt prezentate din punct de vedere farmaco-toxicologic de la bazele fiziologice si farmacologice, contextul intoxicatiilor, pana la toxicocinetica, toxicodinamie, cu prezentarea mecanismelor lor de actiune, simptomatologia intoxicatiilor si managementul correct al acestora. Lucrarea este pertinenta, iar referintele bibliografice suunt in numar mare si de actualitate.

Materialul prezentat este structurat intr-o maniera logica, fiind usor de urmarit si insusit, cu foarte multe explicatii legate de fenomenele si procesele intalnite in toxicologie, tocmai pentru a usura procesul de invatare si a face din aceasta disciplina foarte complexa, un obiect de studiu cat mai usor de inteles pentru student, avand in vedere ca reuneste majoritatea disciplinelor de studiu din domeniul farmaceutic, toxicologia fiind una dintre disciplinele incluse in programa analitica a examenului de licenta in Farmacie.

Cartea este deosebit de utila pentru examenul de Licenta si concursul de Rezidentiat in Farmacie.

Detalii tehnice
Data aparitiei14 dec. 2017
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini350
Tip copertaCarte brosata