Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Istoria statului si dreptului romanesc

Note de curs
ISBN/ISSN: 978-606-27-1175-7
Editura: Hamangiu
35,00 lei
31,50 lei
Disponibilitate: In stoc

Istoria statului si dreptului romanesc este un curs ce se adreseaza studentilor facultatilor de drept si tuturor celor interesati de evolutia institutiilor juridico-institutionale si de parcursul acestora de-a lungul istoriei, de la momentul formarii statului dac, prima forma de organizare statala a teritoriului actual al Romaniei, pana in prezent.

Cursul este unul suplu, capitolele fiind organizate astfel: o parte generala, de prezentare a principalelor date care au marcat perioada studiata, o parte tip anexe, continand inscriptii, texte apartinand unor autori clasici, texte de lege etc. si o ultima parte, cu posibile intrebari si subiecte pentru examenul de semestru.

Prezenta lucrare se doreste a fi un instrument de lucru util, usor accesibil pentru toate categoriile de cititori, o sinteza a principalelor informatii legate de modul de organizare administrativ-teritoriala, de evolutia societatii romanesti – in acceptiunea in extenso a acestui termen – si de evolutia dreptului cutumiar si a celui scris de-a lungul istoriei.


Autorii

Detalii tehnice
Data Aparitiei 29 oct. 2018
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 176
Format 145x205 mm
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si