Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Mihail Niemesch

Studii. Licentiat al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1996. Absolvent de Studii Postuniversitare de specializare in domeniul Drept International in anul 2010, la aceeasi Universitate. Doctor in Drept din anul 2010, titlu obtinut in cadrul Academiei Romane.

Activitate profesionala. Avocat in cadrul Baroului Bucuresti din anul 1996. Activeaza in invatamantul universitar din acelasi an, debutand ca preparator. In prezent, lector universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”. Cercetator asociat in cadrul Institutului de Cercetari Juridice „Andrei Radulescu” din cadrul Academiei Romane.

Publicatii. Printre ultimele lucrari publicate: Reflectarea jurisprudentei CJUE in hotararile judecatoresti interne pronuntate in materia dreptului penal. Culegere de jurisprudenta (Ed. Universitara, 2015); Teoria generala a dreptului (Ed. Hamangiu, 2014); Izvoarele dreptului international si ale dreptului Uniunii Europene din perspectiva Teoriei Generale a Dreptului (Ed. Hamangiu, 2010); Teste grila pentru examenul de licenta, specializarea drept (Ed. Era, 2010, in colectiv); Contracte civile (Ed. Era, 2007, in coautorat cu Dascalu Costel). Autor a peste 25 de studii si articole publicate in reviste de specialitate. Participant la mai multe conferinte si seminarii nationale si internationale avand ca obiect diverse teme juridice.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Teoria generala a dreptului

editia a 2-a revizuita si adaugita
38,00 lei 34,20 lei