Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Cosmin Flavius Costas

Este lector universitar la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, unde preda disciplinele Dreptul finantelor publice, Contencios fiscal si Probleme ale fiscalitatii nationale si europene. Domeniile sale de cercetare sunt: drept fiscal, drept financiar, drept fiscal european, procedura fiscala, drept constitutional, drept european al drepturilor omului. Este avocat in Baroul Arad, partener si co-fondator al societatii civile de avocati Costas, Negru & Asociatii.

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in anul 2003, este master in drept, cu specializarea Institutii si Reglementari Comunitare, la aceeasi facultate (2004); absolvent al Faculté Internationale de Droit Comparé, Strasbourg (Franta), promotia Louis-Edmond Pettiti (2005), Diplome supérieure en droit comparé; doctor in Drept constitutional, la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, cu teza Dreptul la solutionarea cauzelor intr-un termen rezonabil (2014).

A publicat, singur sau in colaborare, peste 100 de articole, comentarii si note de jurisprudenta, in reviste de specialitate, precum si peste 30 de carti si capitole in carti, dintre care amintim: Codul de procedura fiscala. Comentariu pe articole (coordonator), Ed. Solomon, Bucuresti, 2016; Drept financiar, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2016; Drept fiscal, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2016; Codul fiscal comentat si adnotat (coordonatori R. Bufan, M. St. Minea), Ed. Wolters Kluwer, Bucuresti, 2008.

La editia din 2016 a Conferintei Nationale de Drept Fiscal, dl. Cosmin Flavius Costas va sustine o comunicare cu tema: Dosarul administrativ, terra incognita a procedurii fiscale romane?

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Drept fiscal

Conform noilor reglementari fiscale 2016
75,00 lei 67,50 lei

Drept financiar

Finantele nationale, finantele locale, finantele asigurarilor sociale, finantele Uniunii Europene
60,00 lei 54,00 lei
Indisponibila
Imagine Drept fiscal. Curs universitar
Indisponibila
Imagine Legislatie comunitara fiscala

Legislatie comunitara fiscala

actualizata 1 octombrie 2008
24,08 lei 21,67 lei