Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Georgiana Anghel-Tudor

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2002 si Institutul National al Magistraturii, ca sef de promotie, in anul 2004.
Este judecator din anul 2005, in prezent la Curtea de Apel Constanta, Sectia penala, in perioada aprilie 2013-martie 2014 activand in cadrul Directiei Afaceri Europene si Drepturile Omului a Ministerului Justitiei. In perioada 2015-2018 a fost membru al Grupului de experti privind politica Uniunii Europene in materie penala constituit prin Decizia Comisiei Europene din 21 februarie 2012, participand periodic la intalnirile Grupului de experti, care se reuneste pentru a discuta si a oferi consultanta Comisiei Europene privind aspecte esentiale ale dreptului penal al Uniunii.

Totodata, din anul 2014 a activat, ca expert specializat in domeniul noului Cod de procedura penala, in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale”, finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, sustinand in aceasta calitate seminare in cadrul programelor de formare profesionala continua derulate de Institutul National al Magistraturii, si, din 2008, ca formator la Scoala Nationala de Grefieri in mai multe domenii. A fost expert si in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, finantat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse, si a sustinut prezentari privind noul Cod de procedura penala la mai multe conferinte organizate de Institutul National al Magistraturii, de universitati si de alte organizatii implicate in cercetarea stiintifica. 
In anul 2018, a fost selectata ca expert specializat in domeniul „Drept penal. Drept procesual penal” in cadrul Proiectului „Justitia 2020: profesionalism si integritate”, finantat prin Programului Operational Capacitate Administrativa (POCA), precum si in domeniul „Cooperare internationala in materie penala” in cadrul Proiectului „Formarea profesionala si consolidarea capacitatii la nivelul sistemului judiciar”, finantat prin Programul „Justitie” in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021 (MFN), pentru a sustine in aceasta calitate seminare la programele de formare profesionala continua derulate de Institutul National al Magistraturii.

In anul 2019 a obtinut titlul de doctor (in drept) la Universitatea din Bucuresti, cu distinctia excelent/summa cum laude, ca urmare a sustinerii tezei de doctorat intitulate „Protectia intereselor financiare ale Uniunii Europene prin mijloace de drept penal”.
De asemenea, are numeroase participari la seminare, conferinte si alte forme de pregatire profesionala in tara si in strainatate (Luxemburg, Franta, Germania, Spania, Belgia, Lituania, Bulgaria, Israel, Statele Unite ale Americii).

Dintre lucrarile publicate: Protectia intereselor financiare ale Uniunii Europene prin mijloace de drept penal, Ed. C.H. Beck, 2021; Sanatatea si securitatea in munca. Abordare multidisciplinara (coautor), Ed. C.H. Beck, 2019; Fraudarea fondurilor europene. Practica judiciara adnotata, Ed. Hamangiu, 2018; Noul Cod de procedura penala comentat (coautor), Ed. Hamangiu, 2014 (prima editie, premiata de Uniunea Juristilor din Romania cu premiul „Vintila Dongoroz”), 2015 (ed. a 2-a), 2017 (ed. a 3-a); Codul de procedura penala adnotat cu jurisprudenta nationala si europeana, Ed. Hamangiu, 2016; Noul Cod de procedura penala. Ghid de aplicare pentru practicieni (coautor), Ed. Hamangiu, 2014; Infractiunea de contrabanda. Practica judiciara, Ed. Hamangiu, 2012; Inselaciunea in conventii. Practica judiciara, Ed. Hamangiu, 2007 (prima editie), 2011 (ed. a 2-a); Raspunderea juridica pentru culpa si eroarea medicala, Ed. Hamangiu, 2010; Mandatul european de arestare. Aspecte teoretice si practica judiciara (coautor), Ed. Hamangiu, 2009; Tulburarea de posesie. Practica judiciara, Ed. Hamangiu, 2006 (prima editie), 2009 (ed. a 2-a); Jurisprudenta C.J.C.E. (coautor), 2 vol., Ed. C.H. Beck, 2006.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
-35%
Codul de procedura penala adnotat cu jurisprudenta nationala si europeana autori  Alina Barbu, Georgiana Anghel-Tudor, Alexandra Sinc

Codul de procedura penala adnotat cu jurisprudenta nationala si europeana. Editia a 2-a

revazuta si adaugita de Georgiana Anghel-Tudor si Alexandra Mihaela Sinc
220,00 RON 143,00 RON

Codul de procedura penala comentat. Editia a 3-a

editia a 3-a, revizuita si adaugita
350,00 RON
Indisponibila
Drept penal– Armonizarea Legislatiei Europene Jurisprudenta CJUE - Georgiana Tudor

Drept penal - Armonizarea Legislatiei Europene Jurisprudenta CJUE

Interesele financiare ale Uniunii Europene, Legea penala mai favorabila, Principiul Ne Bis In Idem, Traficul ilicit de droguri, Abuzul de piata
79,00 RON 79,00 RON
Indisponibila
Codul de procedura penala adnotat-Barbu, Tudor, Sinc

Codul de procedura penala adnotat

Include modificarile aduse prin O.U.G. nr. 18/2016 si prin Legea nr. 116/2016
160,00 RON
Indisponibila
Imagine Mandatul european de arestare

Mandatul european de arestare

aspecte teoretice si practica judiciara
37,60 RON
Indisponibila
Imagine Tulburarea de posesie ed.2