Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept al muncii

ISBN/ISSN: 978-973-127-300-6
Pret de coperta: 99,00 RON
89,10 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

  Lucrarea Tratat teoretic si practic de drept al muncii constituie cea mai importanta opera a prestigiosului autor prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu.

  Tratatul, actualizat cu ultimele modificari legislative intervenite (pana la data de 15 martie 2010) in guvernarea raporturilor de munca, contine o analiza aprofundata, plenara, a institutiilor fundamentale din materia dreptului muncii: notiunea si obiectul dreptului muncii; izvoarele dreptului muncii; principiile fundamentale ale dreptului muncii; sindicatele; reprezentantii salariatilor; comitetul european de intreprindere; patronatele; Consiliul Economic si Social; Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010; formarea profesionala si stimularea ocuparii fortei de munca; contractul individual de munca; raspunderea juridica; interdictia discriminarii in materia raporturilor de munca; contractele de munca si abuzul de drept; timpul de munca si timpul de odihna; salarizarea; securitatea si sanatatea in munca; inspectia muncii; conflictele de munca; jurisdictia muncii; contractele de munca cu element de extraneitate.

  Aceasta veritabila lucrare stiintifica de drept al muncii este oricand binevenita, servind ca un pretios instrument informativ in acest domeniu, pentru specialisti teoreticieni - cercetatori, cadre didactice etc. - si practicieni - consilieri juridici, avocati, judecatori, personal din compartimentele de resurse umane si nu numai pentru ei.

Detalii tehnice
Data Aparitiei19 mai 2010
Categorie generalaTratate
Numar pagini936
Tip copertaCarte cartonata