Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept al muncii

ISBN/ISSN: 978-973-127-300-6
99,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

  Lucrarea Tratat teoretic si practic de drept al muncii constituie cea mai importanta opera a prestigiosului autor prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu.

  Tratatul, actualizat cu ultimele modificari legislative intervenite (pana la data de 15 martie 2010) in guvernarea raporturilor de munca, contine o analiza aprofundata, plenara, a institutiilor fundamentale din materia dreptului muncii: notiunea si obiectul dreptului muncii; izvoarele dreptului muncii; principiile fundamentale ale dreptului muncii; sindicatele; reprezentantii salariatilor; comitetul european de intreprindere; patronatele; Consiliul Economic si Social; Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010; formarea profesionala si stimularea ocuparii fortei de munca; contractul individual de munca; raspunderea juridica; interdictia discriminarii in materia raporturilor de munca; contractele de munca si abuzul de drept; timpul de munca si timpul de odihna; salarizarea; securitatea si sanatatea in munca; inspectia muncii; conflictele de munca; jurisdictia muncii; contractele de munca cu element de extraneitate.

  Aceasta veritabila lucrare stiintifica de drept al muncii este oricand binevenita, servind ca un pretios instrument informativ in acest domeniu, pentru specialisti teoreticieni - cercetatori, cadre didactice etc. - si practicieni - consilieri juridici, avocati, judecatori, personal din compartimentele de resurse umane si nu numai pentru ei.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 mai 2010
Categorie generalaTratate
Numar pagini936
Tip copertaCarte cartonata
DE ACELASI AUTOR - Ion Traian Stefanescu