Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Revista Romana de Dreptul Muncii, Nr. 7/2010

ISBN/ISSN: 1582753401007
Pret de coperta: 55,00 RON
49,50 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

Ramura dinamica a dreptului, oglinda a transformarilor economice si sociale, prezentand interes pentru o sfera extinsa de persoane, dreptul muncii are o reala tribuna de dezbateri in paginile acestei reviste menite sa contribuie la formarea unei doctrine eficiente si solide, sprijin in crearea unui cadru legislativ modern, la aplicarea uniforma a dispozitiilor legale si la orientarea jurisprudentiala in pronuntarea unor solutii corecte.

Revista romana de dreptul muncii gazduieste in paginile ei discutii si dezbateri pe marginea noilor dispozitii legale sau a proiectelor de acte normative, prezentari si comentarii ale unor hotarari judecatoresti si decizii ale Curtii Constitutionale, familiarizand consultantii ei cu normele dreptului european si international al muncii, cu reglementarile altor state si jurisprudenta straina, evidentiind corelatiile si deosebirile infaptuirii sau mentinerii concordantei cu acestea a dreptului din tara noastra.

Revista prezinta o structura axata pe aspecte de maxim interes in domeniu:
- Studii. Discutii. Comentarii;
- Jurisprudenta comentata;
- Practica judiciara;
- Spatiul European.

Info abonamente

Pentru abonament(e) cu valoare de minim 500 lei, Librariile Hamangiu suporta integral taxele de expediere. Expedierea se face lunar (pentru revistele cu aparitie saptamanala sau lunara). Pentru periodicele cu aparitie semestriala, trimestriala, de patru, sase, opt sau zece ori pe an, expedierea se face in luna aparitiei.

Pentru doua sau mai multe abonamente, cu valoare mai mica de 500 lei, veti plati doar taxele postale corespunzatoare abonamentului cu cele mai multe aparitii (livrari). Pentru detalii despre taxele de livrare, click aici.

Detalii tehnice
Data Aparitiei15 dec. 2010
Categorie generalaPeriodice
Numar pagini256
Tip copertaCarte brosata
DIN ACEEASI CATEGORIE
Indisponibila
Imagine Revista Romana de Dreptul Muncii, Nr. 8/2011
Indisponibila
Imagine Revista Romana de Dreptul Muncii, Nr. 7/2011
Indisponibila
Imagine Revista Romana de Dreptul Muncii, Nr. 6/2011
Indisponibila
Imagine Revista Romana de Dreptul Muncii, Nr. 4/2011
Indisponibila
Imagine Revista Romana de Dreptul Muncii, Nr. 3/2011