Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Ciprian Paun

Este conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor a Universitatii Babes-Bolyai si avocat in Baroul Cluj recomandat de Camera de Comert si Industrie a Austriei si avocat recomandat de Ambasada Germaniei Domnul Paun este coordonatorul PCA LAW OFFICE, specializat in domeniul dreptului fiscal si comercial. In perioada 2007-2008 a fost OMV Research Fellow la Universitatea Economica din Viena – Institutul de Drept Fiscal austriac si international. Din 2009 pana in 2014 a fost profesor asociat la Plymouth State University din SUA, unde a predat cursul de Legal Environment of International Business MBA online. In perioada 2013-2015 a fost profesor asociat la Ecole de Management de Caen, unde a predat cursul de EU Business Law. Din anul 2012 este profesor asociat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, unde a predat cursul de Impozit pe venit la Masterul de Drept fiscal, iar acum sustine cursul de Drept fiscal al Uniunii Europene in cadrul aceluiasi masterat. Din anul 2016 este profesor asociat la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept, Masteratul de Drept Fiscal.

Pentru activitatea didactica desfasurata a primit in anul 2011 Premiul „Profesor Bologna” din partea ANOSR (Asociatia Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania).

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, precum si Facultatea de Istorie a aceleiasi universitati, in anul 2001. Din 2002 este Master in Drept german, Dreptul comunitar al afacerilor, la Westfälische Wilhelms-Universität, Münster, Germania, MASTER Legum Lega Magister, iar din 2008 este doctor in drept al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai.

Ciprian Paun este autor unic a 6 carti, coautor la 10 carti publicate in tara si strainatate si autor a peste 80 de articole publicate in reviste si periodice in Romania, Austria, Germania, Marea Britanie, SUA, Franta, Olanda si este expert in mai multe proiecte europene vizand imbunatatirea sistemului fiscal european.

 La editia din 2016 a Conferintei Nationale de Drept fiscal, dl. Ciprian Paun va sustine o comunicare cu tema: Aplicarea jurisprudentei CJUE in dreptul fiscal intern. „Retroactivitatea” deciziilor CJUE.

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina