Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Patrimoniul societatilor comerciale

ISBN/ISSN: 978-606-522-045-4
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 3,90 RON
3,85 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea reprezinta o cercetare de tip monografic a problemelor complexe ridicate de regimul juridic al patrimoniului societatilor comerciale, fiind extrem de utila si de natura a oferi un instrument de lucru necesar atat practicienilor, cat si teoreticienilor. Tema aleasa este mereu actuala, privind un element esential al societatii comerciale si, implicit, al statutului organic al acesteia, respectiv patrimoniul, adica sursa si resursa principala a activitatii sale economice.

Autoarea analizeaza minutios, profund si critic reglementarile in vigoare, doctrina romana si straina, precum si practica judecatoreasca in materie, cercetarea intreprinsa finalizandu-se cu formularea de numeroase opinii originale si de observatii critice.

La elaborarea acestei lucrari a fost avuta in vedere legislatia publicata pana la data de 18 iunie 2008, inclusiv O.U.G. nr. 52/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale si pentru completarea Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului, precum si Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata in anul 2008.

Capitolul I. Aspecte generale privind patrimoniul
Capitolul al II-lea. Structura patrimoniului societatilor comerciale
Capitolul al III-lea. Sursele patrimoniului societatii comerciale
Capitolul al IV-lea. Modificarea capitalului social si consecintele asupra patrimoniului societatii comerciale
Detalii tehnice
Data aparitiei10 oct. 2008
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini240
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si