Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Constantin Nedelcu

Studii: Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti, Facultatea de Drept, licenta in stiinte juridice – 1999; studii postuniversitare de specializare in domeniul Stiinte penale – Criminalistica – 2000; cursul de pedagogie in cadrul Departamentului pentru pregatirea personalului didactic, Universitatea din Bucuresti – 2004; doctor în drept – Criminalistica – Universitatea din Bucuresti – 2009.

Activitate profesionala. Cadru universitar al Facultatii de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti inca din anul 2001, in prezent lector universitar doctor la disciplina Criminalistica, studii de licenta si master; secretar al catedrei de Drept penal din cadrul aceleiasi facultati in perioada 2006-2007; membru al comisiilor de examinare in cadrul examenului de admitere si definitivare in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti; avocat in Baroul Bucuresti din anul 1999.

Publicatii. Printre ultimele lucrari publicate: Criminalistica. Tehnica si tactica criminalistica, 2014; Drept procesual penal. Mapa de seminarii, ed. a 2-a (in colaborare cu Ion Neagu, Mircea Damaschin, Bogdan Micu), 2013; Noul cod penal. Note. Corelatii. Explicatii (in colaborare cu Adrian Mihai Hotca, Mirela Gorunescu, Lamya-Diana Haratau, Maxim Dobrinoiu, Radu-Florin Geamanu, Adrian Haratau, Norel Neagu, Mircea Constantin Sinescu, Radu Slavoiu) 2014. A publicat de asemenea mai multe articole si a participat la conferinte interne si internationale pe teme de criminalistica, dintre care mentionam: Money Laundry, Lex et scientia nr. XIII/2006; Elemente metodologice de investigare a infractiunii de trafic de droguri – sesiunea de comunicari stiintifice, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti, 2006; Elemente metodologice de investigare a infractiunilor din domeniul afacerilor – sesiunea de comunicari stiintifice, Universitatea „Nicolae Titulescu” din  Bucuresti, 2007; Elemente metodologice de investigare a infractiunilor din domeniul spalarii banilor – sesiunea de comunicari stiintifice, Universitatea „Nicolae Titulescu” din  Bucuresti, 2008.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina