Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Mirela Buliga

Are o experienta de 12 ani in acordarea de consultanta fiscala si in asistarea si reprezentarea clientilor in litigii fiscale de drept material si procesual fiscal atat de drept intern, dar si de drept fiscal international/drept fiscal al Uniunii Europene.
Este avocat in Baroul Bucuresti si desfasoara activitate in cadrul Leaua&Asociatii.

Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si a Masterului in Dreptul Afacerilor din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara. A obtinut titlul stiintific de doctor in Drept cu teza „Regimul fiscal al dividendelor” (magna cum laude) sub indrumarea conducatorului de doctorat prof. univ. dr. Radu Bufan.

Este cadru didactic asociat al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Drept unde desfasoara activitate didactica la Masteratul de Drept fiscal, disciplinele „Impozitarea nerezidentilor’’ si „Drept fiscal al Uniunii Europene” si la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, unde preda la nivelul studiilor masterale disciplina ,,Conventii de evitare a dublei impuneri”.
De asemenea, este membru al International Fiscal Association – Filiala Romania, responsabilul rubricii de drept fiscal a Revistei Romane de Dreptul Afacerilor si autor/coautor al unor carti, articole, studii si cronici aparute in reviste de prestigiu, in principal in domeniul dreptului fiscal.

A avut o contributie esentiala atat la conceperea lucrarii Tratat de drept fiscal. Volumul 2. Drept fiscal al Uniunii Europene, cat si la revizuirea manuscrisului pe tot parcursul transformarii sale in carte. Este coautor impreuna cu dl. prof. Radu Bufan al Sectiunii 1 „Relatia dintre dreptul UE, dreptul fiscal international – inclusiv efectele B.E.P.S. – si dreptul intern” din Capitolul I „Introducere” si autor al Sectiunii 4 „Intrebarea preliminara” din Capitolul II si al Capitolului VI care trateaza Directiva privind regimul fiscal comun care se aplica societatilor‐mama si filialelor acestora din diferite state membre.

actualizat mai 2018

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Tratat de drept fiscal. Volumul II. Drept fiscal al Uniunii Europene

Volumul 2. Drept fiscal al Uniunii Europene
129,00 RON