Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legea concurentei

editia a 7-a
ISBN/ISSN: 978-973-021-536-6
280,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Legea Concurentei - Editia a 7-a, ai caror autori sunt Richard Whish si David Bailey  este primul tratat de dreptul concurentei tradus in limba romana si una dintre cele mai importante carti de acest gen la nivel european.

Richard Whish este Profesor de Drept la King's College London. In 2011 a primit premiul Global Competition Review pentru Excelenta Academica. La randul sau, David Bailey este Conferentiar universitar senior colaborator al King's College London. Este, de asemenea, Refendaire al Tribunalului de Apel in Concurenta.

Cartea este un ghid indispensabil pentru cei care activeaza in domeniul concurentei pentru ca acest text unanim respectat explica cu claritate contextul in care legea concurentei functioneaza in UE, in UK si la nivel international. Aspecte cheie ale legii sunt examinate in detaliu, mai ales fuziunile, intelegerile orizontale si verticale, abuzul de pozitie dominanta, dar si relatia dintre proprietatea intelectuala si obligatiile Statelor Membre.

Lucrarea „Competition Law” este un instrument extrem de performant deopotriva pentru managementul intreprinderilor, pentru angajatii institutiilor publice centrale si locale, mediul universitar si pentru tinerii avocati care vor sa patrunda tainele concurentei.

"Pur si simplu, este cea mai buna carte despre legea concurentei de pe piata, in momentul actual; potrivita atat pentru studenti cat si pentru practicieni", noteaza Thomas Eilmansberger, Profesor de Drept la Universitatea din Salzburg.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 mai 2016
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini1052
Editiea 7-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Abuzul de pozitie dominanta

Abuzul de pozitie dominanta

Evolutii si perspective in dreptul european si national al concurentei
49,90 RON