Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Ionita Cochintu

Indeplineste functia de magistrat-asistent la Curtea Constitutionala a Romaniei. Este cadru didactic asociat la Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, S.N.S.P.A.

Este autorul sau coautorul unor studii, articole si lucrari in domeniul dreptului, spre exemplu: Tratat de drept fiscal, Volumul I. Teoria generala a dreptului fiscal (coautor); „Constitutionalizarea principiului loialitatii constitutionale”; „Cadrul institutional si dinamica legislativa privind procesul de descentralizare administrativa si financiara (coautor); „Accesul la justitia constitutionala in materia achizitiilor publice”; „Noi perspective privind controlul de constitutionalitate”; „Administratia publica – parte intr-un conflict juridic de natura constitutionala”;Democratia constitutionala–intre tranzitia de la un regim totalitar la unul democratic”; „Puterea legislativa – Evolutie constitutionala post-decembrista”.

La editia din 2016 a Conferintei Nationale de Drept Fiscal,, doamna Ionita Cochintu va sustine o comunicare cu tema: „Accesul la justitia constitutionala in materie fiscala si controlul constitutionalitatii legilor in dinamica legislativa”.

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina