Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Ionita Cochintu

Indeplineste functia de magistrat-asistent la Curtea Constitutionala a Romaniei. Este cadru didactic asociat la Facultatea de Administratie Publica, S.N.S.P.A.

Este autorul sau coautorul unor studii, articole si lucrari in domeniul dreptului, spre exemplu: Tratat de drept fiscal, Volumul I. Teoria generala a dreptului fiscal (coautor); „Constitutionalizarea principiului loialitatii constitutionale”; „Cadrul institutional si dinamica legislativa privind procesul de descentralizare administrativa si financiara (coautor); „Accesul la justitia constitutionala in materia achizitiilor publice”; „Noi perspective privind controlul de constitutionalitate”; „Administratia publica – parte intr-un conflict juridic de natura constitutionala”;Democratia constitutionala–intre tranzitia de la un regim totalitar la unul democratic”; „Puterea legislativa – Evolutie constitutionala post-decembrista”.

La editia din 2016 a Conferintei Nationale de Drept Fiscal,, doamna Ionita Cochintu va sustine o comunicare cu tema: „Accesul la justitia constitutionala in materie fiscala si controlul constitutionalitatii legilor in dinamica legislativa”.

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Curs de achizitii publice

Curs de achizitii publice

Aspecte teoretice si aplicatii practice
45,00 lei 40,50 lei

In Honorem Ioan Vida

Reforma statului in cadrul democratiei constitutionale
30,00 lei 27,00 lei

Tratat de drept fiscal

Volumul I. Teoria generala a dreptului fiscal
95,00 lei 85,50 lei