Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Investigarea criminalitatii de afaceri

Spalarea banilor. Coruptia si frauda fiscala. Aspecte teoretice si practice
ISBN/ISSN: 978-606-673-304-5
Pret de coperta: 40,00 RON
40,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Investigarea criminalitatii din domeniul afacerilor reprezinta un joc al inteligentei, al cunostintelor profesionale si al actualizarii tehnologice, jucatorii aflati pe pozitii contrare fiind infractorul si investigatorul. Cred ca tocmai frumusetea acestui joc, caci ce poate fi mai fermecator decat jocul mintii a doua sau mai multe persoane care se infrunta, m-a determinat sa realizez aceasta lucrare.

De asemenea, este deosebit de interesant sa vezi si sa analizezi modul in care, pe plan mondial, se creeaza institutii noi, se aduna informatii, se coaguleaza eforturi pentru combaterea unui fenomen infractional extrem de intins si de perfid, pentru ca infractionalitatea din domeniul afacerilor se caracterizeaza prin perfidie, este insidioasa, creeaza retele infractionale, de specialisti foarte bine pregatiti si devine un modus vivendi pentru faptuitori.

Un alt motiv care m-a canalizat catre aceasta tema este cel al actualitatii criminalitatii de afaceri care determina la randul sau aparitia permanenta a mijloacelor de combatere si investigare a fenomenului. Practic, criminalitatea se reinventeaza, se modernizeaza si perfectioneaza simultan cu mijloacele de combatere si investigare.

Detalii tehnice
Data aparitiei06 mar. 2014
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini320
Tip copertaCarte brosata