Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala. Vol. I. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0686-2
75,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezentul manual Drept penal. Partea speciala vol. I cuprinde analiza stiintifica a urmatoarelor categorii de infractiuni din Codul penal actual, adoptat prin Legea nr. 286/2009 si pus in aplicare prin Legea nr. 187/2012: Titlul I – Infractiuni contra persoanei; Titlul II – Infractiuni contra patrimoniului; Titlul III – Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat; Titlul IV – Infractiuni contra infaptuirii justitiei.
 
Pentru realizarea acestei lucrari, autorul – cadru didactic universitar si reputat teoretician si practician al dreptului – a folosit legislatia nationala si internationala in vigoare, doctrina romana si straina in materie, jurisprudenta Curtii Constitutionale, Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a celorlalte instante de judecata.
 
Manualul este util si totodata necesar studentilor de la facultatile de drept, masteranzilor, aspirantilor la functiile de judecator, procuror, avocat, dar si teoreticienilor sau practicienilor (magistrati, avocati, consilieri juridici), cum si altor persoane care doresc sa se documenteze sau sa se informeze in domeniul dreptului penal.

Detalii tehnice
Data aparitiei28 aug. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini598
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata
Editiea 2-a
Alti clienti au cumparat si

Drept penal. Partea speciala. Volumul I. Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni contra infaptuirii justitiei

Volumul I. Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
89,00 RON
Indisponibila
Tratat de procedura penala. Partea speciala. Editia a 2-a - Neagu

Tratat de procedura penala. Partea speciala. Editia a 2-a

In lumina noului Cod de procedura penala
149,00 RON 149,00 RON