Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala. Vol. I. Editia a 2-a

Autor: Ion Ristea
ISBN/ISSN: 978-606-39-0686-2
75,00 lei
67,50 lei
Disponibilitate: In stoc

Prezentul manual Drept penal. Partea speciala vol. I cuprinde analiza stiintifica a urmatoarelor categorii de infractiuni din Codul penal actual, adoptat prin Legea nr. 286/2009 si pus in aplicare prin Legea nr. 187/2012: Titlul I – Infractiuni contra persoanei; Titlul II – Infractiuni contra patrimoniului; Titlul III – Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat; Titlul IV – Infractiuni contra infaptuirii justitiei.
 
Pentru realizarea acestei lucrari, autorul – cadru didactic universitar si reputat teoretician si practician al dreptului – a folosit legislatia nationala si internationala in vigoare, doctrina romana si straina in materie, jurisprudenta Curtii Constitutionale, Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a celorlalte instante de judecata.
 
Manualul este util si totodata necesar studentilor de la facultatile de drept, masteranzilor, aspirantilor la functiile de judecator, procuror, avocat, dar si teoreticienilor sau practicienilor (magistrati, avocati, consilieri juridici), cum si altor persoane care doresc sa se documenteze sau sa se informeze in domeniul dreptului penal.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 28 aug. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 598
Format 165x235 mm
Editie a 2-a
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
NOU
Dreptul familiei. Editia a 4-a - Dan Lupascu, Cristiana Craciunescu

Drept penal. Partea speciala

Volumul I. Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
89,00 lei 80,10 lei