Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala. Teste-grila

ISBN/ISSN: 978-606-39-0508-7
Pret de coperta: 30,00 RON
30,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezenta lucrare se adreseaza cu precadere studentilor si absolventilor Facultatii de Drept, in procesul de pregatire a examenelor de semestru, a celui de licenta, precum si a examenului de admitere in profesiile juridice.

Intrebarile sunt concepute pe diferite nivele de dificultate, cuprinzand astfel principalele infractiuni reglementate de legiuitor.
La elaborarea lucrarii, autorii au avut in vedere, pe de o parte, literatura de specialitate, pe de alta parte, practica judiciara si legislatia actualizata pana la data de 01 iunie 2019. Fiecare intrebare-grila are un numar de 3 variante de raspuns, dintre care una sau doua pot fi corecte – rolul fiind acela de a verifica atat cunostintele teoretice dobandite pe parcursul anilor de studiu, cat si viziunea de ansamblu asupra fiecarei institutii in parte.

Cartea de fata reprezinta o incitanta si bogata culegere de spete in materia Dreptului Penal, Partea Speciala, aduse la zi cu modificarile legislative si modelate sub forma testelor-grila.

Realizata de un colectiv de specialisti, ea este dedicata tuturor studentilor si masteranzilor care doresc sa-si testeze cunostintele in materie de Drept Penal, Partea Speciala sau urmeaza sa sustina examene la aceasta disciplina, precum si cadrelor didactice universitare de profil si profesionistilor domeniului care urmaresc sa fie in pas cu modificarile legislative in materie penala.
Mihai-Bogdan MARIAN

Detalii tehnice
Data aparitiei20 aug. 2019
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini160
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Ionut Andrei Barbu