Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Ioan-Mircea David

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2016, urmand apoi studiile masterale in cadrul aceleiasi facultati, cu specializarea „Stiinte penale”. Incepand cu anul 2021 este doctorand in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti la disciplina Drept executional penal.

Activitate profesionala: In prezent este avocat in cadrul Baroului Bucuresti, titularul Cabinetului Individual de Avocat „Ioan Mircea David”.

Publicatii: Teorie si practica executional penala. Sinteze si intrebari pentru uzul studentilor si al masteranzilor, Ed. Hamangiu, 2021; Drept penal, partea generala – teste grila pentru seminare, examene de an si licenta, editia a 3-a, revazuta si adaugita, in colectiv, Ed. Hamangiu, 2021; Drept penal. Partea speciala. Teste grila, in colectiv, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2019. A publicat, de asemenea, mai multe articole in publicatii de specialitate sau portaluri juridice, dintre care amintim: Ce facem daca apelantul-reclamant moare in etapa regularizarii?, (www.juridice.ro), 2022; De la educatia sexuala la coruperea sexuala a minorilor e doar un pas?, (www.juridice.ro), 2021; De ce judecatorul de camera preliminara confirma redeschiderea urmaririi penale fata de suspect?, (www.juridice.ro), 2021; Scurte consideratii cu privire la modificarea continutului infractiunii de nedenuntare prin Legea nr. 186/2021, (www.juridice.ro), 2021; Cat de eficienta este contestatia privind durata procesului penal formulata in faza de urmarire penala?, (www.juridice.ro), 2020; Admiterea exceptiei lipsei calitatii procesuale pasive a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor – un demers riscant, (www.juridice.ro), 2019; Despre procedura punerii sub interdictie judecatoreasca si neajunsurile ei, (www.juridice.ro), 2019; Admiterea contestatiei la executare – efecte asupra garantiei de participare la licitatia publica, (www.juridice.ro), 2017.
 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina