Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept penal. Partea speciala - Caiet de seminar

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
ISBN/ISSN: 978-606-673-495-0
25,00 lei
22,50 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Lucrarea Drept penal. Partea speciala. Caiet de seminar de fata se doreste a fi un instrument util pentru studenti, pentru cei care se pregatesc pentru un examen la disciplina Drept penal – partea speciala, precum si pentru cei care vor sa-si verifice nivelul de cunostinte la aceasta materie.

In mod cert, studiul dreptului penal are ca finalitate dobandirea unor abilitati de rezolvare corecta a spetelor din practica judiciara. Din acest motiv, Caietul de seminar propune cateva spete de grade de complexitate diferite, pe care autorii le considera utile pentru fixarea anumitor cunostinte de baza in ceea ce priveste aceasta disciplina.

Pentru a putea trece la etapa rezolvarii spetelor, lucrarea propune cititorului si un sistem de autotestare a cunostintelor sub forma unor grile, al caror nivel de dificultate il depaseste, uneori, pe cel al grilelor reprezentand subiecte ale examenelor de admitere la Institutul National al Magistraturii.

Atat spetele, cat si grilele vizeaza infractiunile contra persoanei si contra infaptuirii justitiei, care corespund tematicii din semestrul I al cursului de Drept penal – partea speciala.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 22 oct. 2014
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 184
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Drept penal Partea speciala Caiet de seminar

Drept penal Partea speciala Caiet de seminar

Infractiuni contra patrimoniului, infractiuni privind autoritatea de stat, infractiuni de coruptie si de serviciu, infractiuni de fals, infractiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala
25,00 lei 22,50 lei
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal. Partea speciala. Analize, explicatii, comentarii
Indisponibila
Imagine Contracte civile speciale in noul Cod civil
De acelasi Autor