Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dictionar juridic si economic roman-italian, italian-roman

Autor: Anda Rosoiu
ISBN/ISSN: 978-973-115-614-9
Editura: C.H. Beck
69,90 lei
62,91 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata
Dictionarul de termeni juridici si economici roman-italian si italian-roman a luat nastere pentru a crea un instrument lingvistic modern, precis si sigur, capabil sa rezolve problemele de traducere si interpretare a documentelor folosite de juristi, contabili, notari si alti participanti din cadrul juridic si economic.
 
Dictionarul se constituie intr-o prezentare succinta a termenilor juridici si economici, cu exemple concrete care explica sensul acestora in diferite expresii. In cuprinsul acestui dictionar au fost incorporati aproximativ 6.000 de termeni. In incercarea de a reda cat mai fidel, prin terminologia de specialitate, domeniile corespunzatoare dreptului civil, administrativ, comercial, financiar, bancar, penal, economic, au fost folosite numeroase dictionare explicative tiparite atat in Romania, cat si in Italia, alaturi de enciclopedii, cursuri si lucrari de specialitate.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 16 dec. 2009
Categorie generala Dictionare
Numar Pagini 424
Format Carte cartonata
Alti clienti au cumparat si
Din aceeasi Categorie
Indisponibila
Dictionar de cultura juridica latina - Lazar Carjan

Dictionar de cultura juridica latina

Adagii, definitii si locutiuni juridice. Cronologia maririi si decaderii Romei. Cei mai vestiti jurisconsulti romani. Cele mai importante legi romane
33,71 lei 30,33 lei