Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Despina-Martha Iluca

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (studii de licenta in Drept) in anul 2014, continuand la aceeasi institutie de invatamant superior si studiile de masterat in Dreptul Afacerilor (2014-2016). In anul 2021 a obtinut titlul de Doctor in Drept (specializarea Dreptul comertului international), cu teza Operatiuni de finantare participativa in dreptul comertului international, sub coordonarea doamnei prof. univ. dr. Carmen Tamara Ungureanu.

Activitate profesionala: asistent universitar si expert instruire in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi; membru in consiliul editorial al Analelor Stiintifice ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Seria Stiinte Juridice.

Publicatii: Este autor si coautor a numeroase articole/studii publicate in reviste din circuitul stiintific international si in volumele conferintelor internationale de specialitate, dintre care amintim: IT-istii, codul si... Codul fiscal, in coautorat cu conf. univ. dr. Ioana Maria Costea, in Tax Magazine nr. 1/2022;  Artistii, aurul si... Codul fiscal, in coautorat cu conf. univ. dr. Ioana Maria Costea, in Tax Magazine nr. 6/2021; Taxable Persons in VAT Matters: The VAT Group Between Consolidation and Autonomy, in coautorat cu conf. univ. dr. Ioana Maria Costea, in Pandemic Challenges for European Finance, Business and Regulation, EUFIRE 2021 (volum); De la sare la Libra coin: scurt istoric al formelor monetare si aspectul lor juridic, in Analele Stiintifice ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Tomul LXV, Supliment, Stiinte Juridice, 2019; Platformele de crowdfunding la granita dintre securitate si frauda, in coautorat cu drd. Alin Ciprian Simion, in Analele Stiintifice ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Stiinte Juridice, Tomul LXIV, Supliment/2018; Limite si provocari in clasificarea intreprinderilor. Criterii europene si criterii nationale, in Analele Stiintifice ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Stiinte Juridice, Tomul LXIV, nr. I/2018; Reglementarea bitcoin. Aspecte juridice privind utilizarea de bitcoin, in Analele Stiintifice ale Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Stiinte Juridice, Tomul LXIII, nr. II/2017.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina