Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Daniela Panc

Este cadru didactic din anul 2013 la Facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu, Bucuresti (disciplinele Drept international public, Drept institutional al Uniunii Europene, Organizarea justitiei in Uniunea Europeana) si consilier in cadrul Directiei Generale Relatii Internationale si Afaceri Europene si consilier la Cabinetul secretarului de stat, in Ministerul Educatiei Nationale (2017).

Studii: doctor in drept din anul 2016, cu titlul tezei de doctorat: Dinamica instrumentelor normative si institutionale in domeniul securitatii cibernetice, la nivel national si international; a absolvit in anul 2011 studiile universitare de master la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti; este licentiata in drept, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti (2013) si in stiinte administrative in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi (2009); a participat la cursuri de specializare la NATO Cooperative Cyber Defence Centre Of Excellence, Tallin, Estonia (2016) si la The Hague Academy of International Law, Haga, Tarile de Jos (2015).

Publicatii: Securitatea cibernetica la nivel national si international. Instrumente normative si institutionale, la Editura Hamangiu, in 2017, Dimensiunea cibernetica a securitatii nationale si internationale, in volumul Conferintei Law Between Modernization and Tradition. Implications for the Legal, Political, Administrative and Public Order Organization, Ed. Hamangiu, Bucuresti, 2015; Cyber Diplomacy – A New Component of Foreign Policy, in revista Journal of Law and Administrative Sciences nr. 3/2015, Universitatea Petrol-Gaz din Ploiesti.

A prezentat mai multe comunicari stiintifice in cadrul conferintelor nationale si internationale, dintre care amintim: Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti; International Conference: Education and Creativity for a Knowledge Based Society, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti; International Conference: Law between Modernization and Tradition. Implication for the legal, political, administrative and public order organization, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti; Sesiunea anuala de comunicari stiintifice: Simplificarea – imperative al modernizarii si ameliorarii calitatii dreptului, Academia Romana, Institutul de Cercetari Juridice Academician Andrei Radulescu, Bucuresti; Conference: Uniformization of the Law – Legal Effects and Social, Political, Administrative Implications, UniversitateaAlexandru Ioan Cuza, Iasi, 23-25 octombrie 2014; Sesiunea de Comunicari Stiintifice a Facultatii de Drept, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti.

actualizat martie 2019

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina