Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Daniela Panc

Este cadru didactic din anul 2013 la Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti (disciplinele Drept international public, Drept institutional al Uniunii Europene, Organizarea justitiei in Uniunea Europeana). A fost consilier in cadrul Directiei Generale Relatii Internationale si Afaceri Europene si consilier la Cabinetul secretarului de stat, in Ministerul Educatiei Nationale (2017).

Studii: Este doctor in drept din anul 2016, cu teza Dinamica instrumentelor normative si institutionale in domeniul securitatii cibernetice, la nivel national si international; a absolvit in anul 2011 studiile de master la SNSPA din Bucuresti; este licentiata in drept, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti (2013) si in stiinte administrative in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (2009); a participat la cursuri de specializare la NATO Cooperative Cyber Defence Centre Of Excellence, in Tallin, Estonia (2016) si la The Hague Academy of International Law, in Haga, Tarile de Jos (2015).

Publicatii: Organizarea justitiei in Uniunea Europeana, in colaborare cu Gabriel-Liviu Ispas (Ed. Hamangiu, 2021); Drept institutional al Uniunii Europene in colaborare cu Gabriel-Liviu Ispas (Ed. Hamangiu, 2021); Drept institutional al Uniunii Europene (Ed. Hamangiu, 2019), Securitatea cibernetica la nivel national si international. Instrumente normative si institutionale (Ed. Hamangiu, 2017), Dimensiunea cibernetica a securitatii nationale si internationale, in volumul Conferintei Law Between Modernization and Tradition. Implications for the Legal, Political, Administrative and Public Order Organization (Ed. Hamangiu, 2015); Cyber Diplomacy – A New Component of Foreign Policy, in Journal of Law and Administrative Sciences nr. 3/2015, Universitatea Petrol Gaz din Ploiesti.

A prezentat mai multe comunicari stiintifice in cadrul conferintelor nationale si internationale, dintre care amintim: Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale, la Universitatea „Titu Maiorescu”, Bucuresti; International Conference: Education and Creativity for a Knowledge Based Society, la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti si International Conference: Law between Modernization and Tradition. Implication for the legal, political, administrative and public order organization, la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti.

actualizat mai 2021

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina