Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Cristina Titirisca

Este consilier parlamentar la Departamentul Legislativ al Camerei Deputatilor; consilier la Curtea Constitutionala; cadru didactic asociat la Academia de Studii Economice din Bucuresti – Facultatea de Administratie si Management Public.

Are numeroase participari la conferinte internationale, precum si la diferite forme de pregatire profesionala organizate in tara sau in strainatate.

Dintre lucrarile publicate: Dreptul urbanismului. Practica judiciara (in colaborare), 2019; Unele reflectii cu privire la efectele in dreptul pozitiv ale deciziilor Curtii Constitutionale pronuntate in cadrul controlului de constitutionalitate a priori, in Valahia University Law Study nr.1(31)/2018; Despre exceptia de nelegalitate in contenciosul administrativ. Elemente de teorie si practica judiciara, in Valahia University Law Study nr. 2(30)/2017; Contencios administrativ. Suspendarea actului administrativ. Practica judiciara recenta, 2016; Unele consideratii cu privire la controlul exercitat de prefect asupra colectivitatilor locale (in colaborare), in Revista Transilvana de Stiinte Administrative nr. 2/2016; Suspendarea actului administrativ potrivit art. 14 din Legea nr. 554/2004. Consideratii teoretice si repere jurisprudentiale, in Dreptul nr. 9/2016; Drepturile si libertatile fundamentale in jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene – Principiul egalitatii si nediscriminarii (in colaborare), 2010.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina