Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Asigurarile de bunuri si persoane. Practica judiciara comentata

ISBN/ISSN: 978-606-39-0863-7
34,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea acopera spete din domeniul asigurarilor de bunuri si persoane, tratand regimul juridic al unor institutii de solutionare alternativa a litigiilor din domeniul asigurarilor, spete privind comunicarile electronice dintre parti, spete privind tratamentul juridic al cumulului de despagubiri in cazul asigurarilor de persoane, continuand cu multe alte situatii de interes pentru practicienii din acest domeniul.
Fiecare speta prezinta situatia de fapt si solutia instantei, fiind precedata de un comentariu al autorilor cu privire la aceste solutii, fara a exclude posibilitatea unor interpretari diferite.

Speram ca lucrarea de fata sa suscite interesul cititorilor si sa se dovedeasca un instrument util din punct de vedere practic.
Totodata, autorii considera ca si-au adus cu acest demers doar o modesta contributie la elucidarea unor situatii juridice atipice sau care necesitau o clarificare calificata.
Trebuie recunoscut meritul judecatorilor care prin solutiile pronuntate in spetele prezentate au contribuit la dezlegarea unor aspecte de drept material si procedural din acest domeniu de nisa al dreptului, respectiv cel al asigurarilor.

Detalii tehnice
Data aparitiei21 iul. 2021
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini176
Format145x205 mm
Tip copertaCarte brosata