Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Achizitiile publice - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene

ISBN/ISSN: 978-606-673-907-8
Pret de coperta: 89,00 RON
80,10 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezenta culegere cuprinde o selectie a celor mai reprezentative hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia achizitiilor publice.

Achizitiile publice – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene ofera solutii concrete problemelor legate de aplicarea dispozitiilor noilor reglementari in materia achizitiilor publice.

In cadrul lucrarii este prezentat modul de interpretare al Curtii de Justitie a Uniunii Europene in ceea ce priveste: domeniul de aplicare al reglementarii privind achizitiile publice, modul de desfasurare a procedurilor de achizitie, criteriile de selectie a ofertantilor, atribuirea contractului de achizitie publica, modul de solutionare a litigiilor legate de achizitiile publice etc.

Cartea este destinata tuturor practicienilor din domeniul achizitiilor publice, persoanelor implicate in procedura de solutionare a litigiilor de achizitii publice, precum si tuturor operatorilor economici interesati de participarea la procedurile de achizitie publica.

Detalii tehnice
Data Aparitiei02 nov. 2016
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini664
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Viorel Terzea