Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Achizitiile publice - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene

ISBN/ISSN: 978-606-673-907-8
Pret de coperta: 89,00 RON
89,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezenta culegere cuprinde o selectie a celor mai reprezentative hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia achizitiilor publice.

Achizitiile publice – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene ofera solutii concrete problemelor legate de aplicarea dispozitiilor noilor reglementari in materia achizitiilor publice.

In cadrul lucrarii este prezentat modul de interpretare al Curtii de Justitie a Uniunii Europene in ceea ce priveste: domeniul de aplicare al reglementarii privind achizitiile publice, modul de desfasurare a procedurilor de achizitie, criteriile de selectie a ofertantilor, atribuirea contractului de achizitie publica, modul de solutionare a litigiilor legate de achizitiile publice etc.

Cartea este destinata tuturor practicienilor din domeniul achizitiilor publice, persoanelor implicate in procedura de solutionare a litigiilor de achizitii publice, precum si tuturor operatorilor economici interesati de participarea la procedurile de achizitie publica.

Detalii tehnice
Data aparitiei02 nov. 2016
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini664
Tip copertaCarte brosata