Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Achizitiile publice – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Autor: Viorel Terzea
ISBN/ISSN: 978-606-673-907-8
89,00 lei
80,10 lei
Disponibilitate: In stoc

Prezenta culegere cuprinde o selectie a celor mai reprezentative hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia achizitiilor publice.

Achizitiile publice – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene ofera solutii concrete problemelor legate de aplicarea dispozitiilor noilor reglementari in materia achizitiilor publice.

In cadrul lucrarii este prezentat modul de interpretare al Curtii de Justitie a Uniunii Europene in ceea ce priveste: domeniul de aplicare al reglementarii privind achizitiile publice, modul de desfasurare a procedurilor de achizitie, criteriile de selectie a ofertantilor, atribuirea contractului de achizitie publica, modul de solutionare a litigiilor legate de achizitiile publice etc.

Cartea este destinata tuturor practicienilor din domeniul achizitiilor publice, persoanelor implicate in procedura de solutionare a litigiilor de achizitii publice, precum si tuturor operatorilor economici interesati de participarea la procedurile de achizitie publica.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 02 nov. 2016
Categorie generala Jurisprudenta
Numar Pagini 664
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
De acelasi Autor

Contenciosul fiscal

Practica judiciara adnotata si reglementarea din noul Cod de procedura fiscala
49,00 lei 44,10 lei

Noul Cod al insolventei

adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii
85,00 lei 76,50 lei