Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Traficul de persoane

ISBN/ISSN: 978-973-127-385-3
42,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

   Lucrarea "Traficul de persoane" este o culegere de practica judiciara comentata, structurata pe trei capitole, care analizeaza din punct de vedere teoretic si practic infractiunile privind traficul de persoane, infractiunile in legatura cu traficul de persoane, precum si aspectele procesuale in legatura cu toate aceste categorii de infractiuni.

   Alegerea spetelor s-a facut cu multa grija, dintre cele mai reprezentative pentru problema de drept supusa discutiei, majoritatea acestora fiind pronuntate de catre instanta suprema, unele chiar nepublicate, acoperindu-se intreaga problematica a Legii nr. 678/2001.

   Lucrarea "Traficul de persoane", prin numarul mare de informatii, se adreseaza in primul rand specialistilor care lucreaza in domeniul dreptului penal: judecatori, procurori, avocati etc., insa  constituie un instrument util de lucru si pentru persoanele care, intr-un fel sau altul, sunt interesate de fenomenul traficului de fiinte umane in general.

   Practica judiciara comentata, Legislatie conexa, Doctrina, Decizii ale Curtii Constitutionale, Recursuri in interesul legii, Jurisprudenta CEDO.

Capitolul 1. Infractiuni privind traficul de persoane
Capitolul 2. Infractiuni in legatura cu traficul de persoane
Capitolul 3. Aspecte procesuale

Detalii tehnice
Data aparitiei20 oct. 2010
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini496
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Ioan Garbulet