Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Editia a 3-a

Drept procesual penal
ISBN/ISSN: 978-606-39-0285-7
Pret de coperta: 50,00 RON
50,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Editia a 3-a a lucrarii Teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Drept procesual penal vine in intampinarea absolventilor facultatilor de drept care se pregatesc pentru participarea la examenele de admitere in magistratura si avocatura. Fiind gandita astfel, lucrarea de fata cuprinde analiza prevederilor legale procesual penale in vigoare de la 1 februarie 2014, astfel incat continutul volumului este indispensabil tuturor juristilor si in special celor care vor lua parte la examenele de admitere si de definitivare in profesie.

Structura lucrarii corespunde tiparului fixat de Institutul National al Magistraturii, respectiv Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor pentru tematica examenelor organizate de catre cele doua institute, oferindu-va posibilitatea de a va testa cunostintele cu privire la materia dreptului procesual penal.

Lucrarea Teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Drept procesual penal cuprinde un numar de peste 1200 grile in lumina noului Cod de procedura penala – atat partea generala, cat si partea speciala –, grile actualizate in acord cu Legile nr. 75/2016 si nr. 116/2016, precum si cu O.U.G. nr. 6/2016 si nr. 18/2016. Astfel, prezenta editie a avut drept scop revizuirea grilelor si actualizarea acestora in functie de ultimele modificari legislative aduse Codului de procedura penala, precum si prin deciziile Curtii Constitutionale, dar si suplimentarea grilelor.

In scopul de a favoriza intelegerea materiei, raspunsurile grilelor propuse sunt insotite de explicatii apte sa evidentieze mecanismul de solutionare a acestora, in comparatie cu prevederile Codului de procedura penala din 1968. Analizele si explicatiile textelor de lege incidente, trimiterile legislative, doctrinare si jurisprudentiale, corespondentele si solutiile propuse de catre autori reprezinta atuuri ale lucrarii.

Detalii tehnice
Data aparitiei31 mai 2018
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini292
Editiea 3-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 18 octobrie 2018

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare, act. 10.01.2018, ed. 18

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
33,00 RON
Indisponibila
Drept penal. Partea speciala. Editia a 4 -a - Cioclei, Rotaru, Trandafir

Drept penal. Partea speciala. Editia a 4-a

Culegere de teste grila pentru examenele de an, de licenta si de admitere in profesii juridice
34,90 RON 34,90 RON