Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura

Drept procesual penal. Conform noului Cod de procedura penala
ISBN/ISSN: 978-606-673-435-6
35,00 lei
31,50 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura vine in intampinarea absolventilor facultatilor de drept care se pregatesc pentru participarea la examenele de admitere in magistratura si avocatura. Fiind gandita astfel, lucrarea de fata cuprinde analiza prevederilor legale procesual penale in vigoare de la 1 februarie 2014, astfel incat continutul volumului este indispensabil tuturor juristilor si in special celor care vor lua parte la examenele de admitere si de definitivare in profesie.

Structura lucrarii Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura corespunde tiparului fixat de Institutul National al Magistraturii, respectiv, Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor pentru tematica examenelor organizate de catre cele doua institute, oferindu-va posibilitatea de a va testa cunostintele cu privire la materia dreptului procesual penal.

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura cuprinde aproximativ 1000 de teste grila conform Noului Cod de procedura penala – atat partea generala, cat si partea speciala. In scopul de a favoriza intelegerea materiei, raspunsurile testelor grila propuse sunt insotite de explicatii apte sa evidentieze mecanismul de solutionare a acestora, in comparatie cu prevederile Codului de procedura penala din 1968.

De asemenea, volumul cuprinde anexe cu subiectele examenelor de admitere la Institutul National al Magistraturii si in profesia de avocat, in materie procesual penala, in perioada 2011-2013.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 22 iul. 2014
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 240
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil
Indisponibila
Imagine Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice

Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice

Explicatii ale variantelor de raspuns
48,00 lei 43,20 lei