Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura

Drept procesual penal. Conform noului Cod de procedura penala
ISBN/ISSN: 978-606-673-435-6
35,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura vine in intampinarea absolventilor facultatilor de drept care se pregatesc pentru participarea la examenele de admitere in magistratura si avocatura. Fiind gandita astfel, lucrarea de fata cuprinde analiza prevederilor legale procesual penale in vigoare de la 1 februarie 2014, astfel incat continutul volumului este indispensabil tuturor juristilor si in special celor care vor lua parte la examenele de admitere si de definitivare in profesie.

Structura lucrarii Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura corespunde tiparului fixat de Institutul National al Magistraturii, respectiv, Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor pentru tematica examenelor organizate de catre cele doua institute, oferindu-va posibilitatea de a va testa cunostintele cu privire la materia dreptului procesual penal.

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura cuprinde aproximativ 1000 de teste grila conform Noului Cod de procedura penala – atat partea generala, cat si partea speciala. In scopul de a favoriza intelegerea materiei, raspunsurile testelor grila propuse sunt insotite de explicatii apte sa evidentieze mecanismul de solutionare a acestora, in comparatie cu prevederile Codului de procedura penala din 1968.

De asemenea, volumul cuprinde anexe cu subiectele examenelor de admitere la Institutul National al Magistraturii si in profesia de avocat, in materie procesual penala, in perioada 2011-2013.

Detalii tehnice
Data aparitiei22 iul. 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini240
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice
Indisponibila
Imagine Teste grila. Pentru admiterea in magistratura

Teste grila. Pentru admiterea in magistratura

Drept penal si procedura penala - 800 de grile
35,00 RON
DE ACELASI AUTOR - Mihai Olariu